Wielkie serce weterynarza (1) Cudowny czlowiek .Bardzo dobry lekarz.Moj pies uwielbia pania... szamelek i jego Pani Wspaniali! (1) Byłam u wieli weterynarzy w Gdańsku, ale takich specjalistów ze świecą... Teo i Szaman Zażalenie (2) Pragnę podzielić się też nie przychylnym komentarzem dotyczącym lecznicy... Jola
MASAKRA.ZDECYDOWANIE ODRADZAM. (2) Witam. Nie będę się długo rozpisywał.Byłem w tym miejscu z chorym... Tomasz NIE POLECAM (2) nie ten lekarz dobry tylko ten który pomoże, niestety mojemu kotu nie... Barbara 100%profesjonalizmu (1) Gabinet godny polecenia. Trafiliśmy przez nieudolność innego lekarza.super... Czarnula Najlepsi w 3City (1) Najlepsza przychodnia, przemiła obsługa, bardzo niskie ceny usług. Czasem... Tomek Podziękowania (1) Dziękuję za wspaniałą opiekę nad moją sunią. Trafiłam z Koką wieczorem, która... Bogusia Bardzo dobry weterynarz (1) Leczyłem psa już u kliku weterynarzy ale dopiero tutaj spotkałem się z... Łukasz Polecam (2) Fachowcy z ogromnym sercem do zwierzaków . Profesjonalna obsługa i bardzo... Monika i Michał Tragedia (2) Sporadycznie korzystałem z usług tego weterynarza, takich jak szczepienia i... Bartek Ewa - opinia (2) Okropne miejsce. Straszne naciaganie klienta. Pani weterynarz prawie... Ewa Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu (1) Trafiliśmy do Pani dr Ani Włodarczyk z 6 letnim psem ,który przez naszego... Jacek pełen profesjonalizm! (1) Byłam u kilku weterynarzy z moją kicią, nikt z nich nie podszedł do nas jak... Iza super weterynarz(e) :) (1) Nie wiem jak do tego doszło iż nie ma tu naszej opini.. POLECAMY!!... Patrycja Lecznica na 6 z + (1) Dziekuje dr Gafce oraz dr Debisowi za uratowanie mojej maltanki ,ktora w tej... Wysocki Dr Ratajski polecam, hotel dla piesków ODRADZAM !!!! (3) Moja opinia dotyczy tylko i wyłącznie hotelu prowadzonego przez Klinikę dla... Magdalena Polecam - profesjonaliści (1) Polecam gabinet AWET Panów Makowskich. Od ponad 5 lat zajmują się naszymi... Kociara Chłop ma dar i pasję do zwierzaków!!! (1) Pan doktor jest tak ogarniety i na luzaku przekazuje wszystkie wieści co do... Lidka Znakomite Trio a nawet Kwartet (1) Te dziewczyny po prostu mają serce i wrażliwość która zanika w naszym... wierny