gabinet.wet.opinia (1) Kompetentna pani doktor,którą lubią zwierzęta.Dzięki dokładnym... właścicielka trzech psów i kota Lekarz rodzinny ;) (1) Lekarki w Vet Centrum znają swoich pacjentów, słuchają problemów i obaw... Asia Zaangażowane. (1) Na lepszego weterynarza nie mogłam trafić. Ba, nawet na dwie przesympatyczne... Fiona & Rektor
Niestety (1) Niestety, ale w naszym przypadku historia nie zakonczyła sie pozytywnie.... Ola Najlepsi (1) Już dwukrotnie uratowali moją sunię Kaję bo było z nią krucho, w dodatku jest... Agnieszka Dr Eliza (1) Bardzo skrupulatna lekarka, nie lekceważy żadnych objawów - szuka, sprawdza i... Ajka Zdecydowanie polecam (2) Chodzimy do gabinetu z naszym Bolkiem od kiedy powstał gabinet. Bolek jest... Ania Razem z Fifi jesteśmy bardzo wdzięczne za pomoc. (2) Nasza Fifeczka nagle zaczęła wymiotować i mieć biegunkę, myśleliśmy że to... Irena Bardzo przyjazny gabinet! (2) Gorąco polecam adopcje z gabinetu - profrsjonalnie, zyczliwie i sercem dla... Magda Lucky zdecydowanie poleca! (2) Zdecydowanie polecam wraz ze swoim psem. Z Luckym chodzę do tego gabinetu od... Joanna i Lucky Polecam! (2) Fajny gabinet. Sporo sprzętu, trafna diagnoza. Krótko i na temat. Polecam! Zbigniew strzyzenie (1) Skuteczna ,profesjonalna usluga strzyżenia mojego pupilka.Pani Sylwia swoim... Adam W pełni profesjonalna opieka nad zwierzakami (1) Przychodnia "U Weterynarza" testowana na 2 pisakach (jednocześnie) od paru... Daniel, Vika, Luna opinia Vitavet (1) Doskonali lekarze, empatyczni, delikatni i bardzo fachowi. Pomogą zawsze i w... viltianus Doktor Debis cudowny lekarz ❤ (1) Moja suczka 3 dni nic nie jadła ,nawet łyka wody nie wzięła ...byłam u innego... Gucci Czarna- dostała nowe życie! :) (1) W sierpniu przyprowadziłam do p. Adama 11-letnią kotkę w bardzo ciężkim... Ania lekarze z powołania-jedni z pierwszych (1) nasz piesek spadł z pietra był nieprzytomny dr przywrócił go do życia i... Bożena Bardzo polecam (1) Leczylam w lecznicy dwa koty. Dwa były poważnie chore i oba zostały... Kociara Polecam gabinet (1) Witam. Od kilku lat jeździmy z psem do tego gabinetu. Obsługa jest bardzo... Fazi Dziękujemy za wspaniałą opiekę! (1) Dziękujemy za profesjonalnie przeprowadzony zabieg, troskliwą opiekę i całą... Merlin i opiekunowie