Klinika godna polecenia! (1) Świetna obsługa, bardzo konkretnie i fachowo, bez zbędnych ogólników. Dobre... Żaneta Szkoda słów (1) Przychodnia trzyma poziom, Panowie rownież, ale kobieta w "recepcji" to jakiś... Agnieszka CANIS COR czyli z sercem do psów (1) Weterynarzy jest wielu ale Pani Doktor jest wyjątkowa. Zawsze wytłumaczy co... Witold
Polecam (1) Bardzo polecam wizyty u tego weterynarza. Ma on rozległą wiedzę, a przy tym... Aaa Profesjonalizm i zaangażowanie – polecam gorąco (1) Z całego serca każdemu zwierzakowi polecam Panią Doktor. Rzetelna wiedza,... Gosia Bardzo polecam! (1) Do tego gabinetu trafiliśmy zupełnie przypadkowo. Nasza kotusia (starsza już... Właścicielka Kotki polecam (1) Szczególnie polecam lek.wet. Michała Dzięcioła.Bardzo dobry i empatyczny... Joanna Rewelacyjni lekarze zwłaszcza dr. Domański (1) Trzy lata temu trafiliśmy do leczniczy z bardzo chorym buldogiem angielskim -... Agnieszka Zdecydowanie Polecam (1) lekarz weterynarii z dużą wiedzą, ogromnym bagażem doświadczenia a wszystko... Andrzej i Ola Ewa - opinia (1) Jeszcze nigdy tyle nie zapłaciłam za wizytę.W Gdyni za identyczną sytuację z... Ewa Prawdziwy lekarz rodzinny moich zwierzaków. (1) Obie Panie doktor od dawna z wielkim zaangażowaniem leczą moje dwa koty i... Monika POLECAM (1) Miło, fachowo i rzeczowo. Polecam gorąco, nie eksperymentuje na zwierzakach,... Bromba Nie polecam (1) Mój kot miał podejrzenie nowotworu, problem z nerkami. Przez kilka miesięcy... Smutna prawda. Nie polecam (2) W tej przychodni leczyłam dwa koty. Jeden z nich został ostatnio uśpiony u... Ania Polecam! (1) Świetni specjaliści, szybko postawiona diagnoza i dobrze dobrane leczenie.... Iga Gorąco polecam! (1) Bardzo nowoczesna klinika,profesjonalna obsługa.Tola szybko... Grzegorz Rewelacyjny inteligentny fachowiec , jeden z najlepszych chirugów w Trójmieście (1) Rewelacyjny fantastyczny chirurg , wspaniały ciepły ciągle żartujący doktor... Jaag. Całkowity brak kompetencji (1) Podążając naiwnie za fantastycznymi opiniami wybrałam tą klinikę w celu... Monika Świetne usługi w dobrej cenie (1) Od wielu lat lecze u Pani Magdy swoje zwierzaki. Ceny sa bardzo przystepne,... Adam Rewelacja! (1) Nie ma co się dużo rozwodzić, naprawdę fantastyczny gabinet weterynaryjny.... Asia