szczepienie kota (5) wizyta dnia 28.04.2017 godz.11.00,szczepienie kota,Pani przyjmująca/chyba... Piotr Polecam (1) Panie Doktor pracują z wielkim oddaniem, kochają to co robią, kochają... Magda Nie polecam tej kliniki! (1) Klinika nie ma do zaoferowania pod kątem leczenia schorzeń kręgosłupa -... Monika
Najlepsze miejsce do leczenia psiaków (1) Nasza sunia rano została sparaliżowana. W przeciągu godziny zrobiono... Jarosław Ewa (1) Profesjonalista z doświadczeniem. Zdecydowany i szybki w podejmowaniu... Ewa Opieka po operacji (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Bożence za opiekę nad psem po poważnej operacji,... Angelika Dobry lekarz (1) Polecam, bardzo profesjonalna obsługa Marcin Polecam z czystym sumieniem (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi, profesjonalizmem i... Beti i susły Weterynarz z powołania (1) Lekarza dla zwierzaka szukałem z polecenia - bo tak najlepiej, ale przed... Kuba Najlepszy weterynarz na jakiego trafiłam (1) Z moimi kotami chodziłam do weterynarzy regularnie. Jednak jak się później... Pani Ania NIE POLECAM!!!!!! (2) Nasz york zaczął po spacerze wymiotować pianą wydobywała się ona także z... Kasia Profesjonalizm w każdym działaniu (1) Leczę w tej klinice moje zwierzęta od 20 lat i nigdy się nie zawiodłam ,... Marzena Malarczyk Polecam :) (1) Weterynarz z powołania. Nie patrzy na zegarek gdy trzeba pomóc ciepiącemu... Kasia Dzień Weterynarza 27.04 (1) Wielkie podziękowania dla dr Górki,dzięki Niemu nasz kot zyje już 15... KL-S z rodziną Weterynarz z powołania (1) Jest to jedna z naprawde nielicznych, profesjonalna, ma prawdziwe podejście... Anita 6+ (1) Klinika ludzi z wielkim sercem do zwierząt i zrozumieniem dla właścicieli!... Mateusz Polecam (1) Trafiłam do kliniki z kotką z bardzo dużym mięsakiem. Tempo, w jakim odbywało... Opiekunka kotki Felicji Prawdziwy weterynarz!!!! Bdb diagnosta i chirurg (1) Polecam każdemu Pana dra Czernielewskiego. Bardzo dobry weterynarz, a miałam... Anna Polecam! (1) Od kilku lat leczę w gabinecie swoje świnki, Panie robią co mogą, aby pomóc,... Iwona Ciepła i pomocna (1) Trafiłam tam z moim kotem " z internetu" , ale trafiłam bardzo dobrze. Kotek... Beata