Najlepszy weterynarz na świecie! (1) Od wielu lat korzystamy z usług P. Jerzego Kończaka, od lat leczył (nadal... Sylwia Znakomity gabinet! (1) Korzystamy z porad Altervet od początku kiedy mamy psa. Ceny w sam raz,... Adam Polecam :) (1) Dziękuję za opiekę i postawienie na nogi mojego psiaka :) Karolina
Bardzo dobry weterynarz (1) Mojego labradora leczę u pana Adama już od kilku lat i nigdy mnie nie... Katarzyna Iga - opinia (1) Weterynarz z pasja i widac , ze zalezy mu na zdrowiu zwierzaka , mowi bardzo... Iga świetny weterynarz , od lat korzystam (1) polecam , od lat 15 cały czas korzystam z usług , Nigdy sie nie zawiodłam Ella Najlepsi z najlepszych (1) Nic dodac nic ująć. Aga Polecam (1) Weterynarz z powołania, wysoki poziom wiedzy i obsługi, polecam. Dominika Polecam (1) W tym gabinecie pracują cudowni ludzie, każdy zwierzak ma wspaniałą opiekę Ela Wi - opinia (1) Super człowiek i super profesjonalista w swoim fachu. Wi SUPER! JEDYNY WETERYNARZ DO KTÓREGO LUBIE CHODZIĆ :) Quido (1) Nie ma chorubska, które nie zostało szybko zdiagnozowane i wyleczone. Czy... Quido Boska Pani Gabrysia (1) Pani Gabrysia jest Boska - mój Golden Tobi ją uwielbia. Serdeczenie pozdrawiamy Monika kotka Tula (1) Bardzo profesjonalna obsługa, pacjentka i jej rodzina zadowoleni, polecamy. Edyta zabieg zerane wiazadla u mojego kundelka (1) jestem bardzo zadowolony z pana doktora piesek po zabiegu trzyma sie dobrze... wiesiek POLECAM (1) Bardzo polecam p. Pawła - weterynarz z powołania, ma ogromną wiedzę, ogromne... M. Czemu tak brudno w poczekalni (2) Weterynarz dobry, ceny przystępne, tylko czemu tak tam jest brudno, od lat... Magda Gaduła straszna!! (1) Swietny człowiek , przynajmniej jesli chodzi o sfere zawodowa :) Gaduła... Renee brudno (1) Obsługa bardzo dobra. Super podejście do zwierząt. Jednak panujący wszędzie... ja Super podejście do psa - najlepszy weterynarz (1) O Panu Piotrze dowiedziałam się z polecenia, jest profesjonalistą. Ma... Ola Dla mojego psa najlepszy weterynarz na świecie:) (2) Jestem stałym klientem dr Sobotki. Obsługa zawsze jest na bardzo wysokim... Nowak Poitr