warto zaufać (1) Mamy 4 psy i to sportowe, więc często coś się u nas dzieje. Z tych bardziej... Piotr nocna pomoc (1) fachowa i miła pomoc przy porodzie :) Krzysztof Profesjonalne USG (1) Dr. Wyszyński ma bardzo dobry sprzęt i ogromną wiedzę, dzięki czemu według... mika
Wiedza,empatia i doswiadczenie (1) Korzystam z tej lecznicy od kilku lat.Za kazdym razem jestem pod wrazeniem... Agnieszka Szanowni Państwo! Nordica to profesjonalizm przez duże P! (1) Kotkę mam dziką i niekiedy agresywną. Wymagała jednak zabiegu i badań bo nie... Łukasz Przychodnia godna polecenia! (1) Od wieu lat korzystamy z usług Przychodni Weterynaryjnej lek. wet.Jarosława... Alicja Najlepszy weterynarz (1) Co tu dużo mówić. Nie znam 2 takiego weterynarza o takim podejściu i takiej... Kasia Dramat (2) Bylam z chorym kotem u ktorego stwierdzili guza,a kot ma chora watrobe i... Monika Fatalne podejście do pacjenta (2) Jest to moja subiektywna ocena, ale podzielę się nią. Nie wiem jak inni... Amelia Tragedia (1) Próbowałem umowić psa na wizyte swojego psa , Pani zapytana o cene kreciła... Klient Lekarze z powolania, cudowni, empatyczni ludzie (1) Byłam dzis pierwszy raz z moją Plamusią u dr Bentkowskiego i dr Hajdo. Moja... Agnieszka Małgorzata Marlena - opinia (1) Weterynarz z powołania to za mało:) człowiek o ogromnym sercu i cudownym... Marlena Najlepszy na świecie (2) Nie ma lepszego.Trafna diagnoza ,dokładność,cierpliwość. Wspaniałe podejście... Eve Zdecydowanie polecam (1) Chodzę ze swoimi zwierzakami od 3 lat do dr.Popławskiego jestem bardzo... Gosia wyjątkowy weterynarz (1) Kiedy nasz kot musiał zostać zoperowany, bardzo się stresowaliśmy. Dzięki... Marta Bardzo polecam (1) Bardzo przyjazny i profesjonalny gabinet dla zwierząt. Mają bardzo dobre... Małgorzata Stanowczo polecam! (1) możliwe że na pierwszy rzut oka nie wygląda profesjonalnie- ale to dobry... mmm Super opieka! Dziekujemy (1) Bylismy w piatek 13 stycznia u dr Artura Ławeckiego z naszym czekoladowym... DB Super opieka! Dziekujemy. (1) Bylismy w piatek 13 stycznia u dr Artura Ławeckiego z naszym czekoladowym... DB Polecam (1) Panie wykonywały sterylizację i inne zabiegi moim zwierzakom.Zawsze byłam... Stały klient