Polecam bez 2 zdań rewelacja (1) Trafne decyzje i dobre podejście do zwierząt polecam . Adam super doktor dla kota (1) Bardzo przyjazna lecznica. Po raz pierwszy mój kot został właściwie... Kasia Żenująca obsługa (8) Jeśli weterynarze z tej lecznicy mają takie same podejście do zwierząt jak do... Właścicielka kota brytyjskiego
Najlepsza przychodnia weterynaryjna z jaką miałam styczność (1) Moja kotka była w wyjątkowo ciężkim stanie, zarówno psychicznym jak i... Karolina Podziękowania (1) Wielkie dzięki dla całego personelu przychodni. Za "ludzkie" podejście do... Grzegorz M Pan Doktor Borcowski jak zawsze na medal :) (1) Zwierzak jak i właścicielka bardzo zadowolona :) Mój kochany króliczek... Ania Fachowa pomoc? Bzdura (1) Od poczatku: przygarnelismy niechcianego szczeniaka w wieku 4 tygodni. Od... Adrian Super (1) Super weterynarz fantastyczne podejście do pacjenta Michał Serdecznie polecam (1) Żałuję, że wcześniej nie trafiłam z moją psiną do tego gabinetu. Przy okazji... Właścicielka Saby Moj przyjaciel nulus i koszmar w szpitalu (4) W ddniuw ktorym przywiozlam pieska do szpitala zlecilam sama badania w... MAKOWSKA.JOLANTA@INTERIA.PL Super !!! Najlepszy szpital w Trójmieście, a może i w Polsce!!! (2) Najlepsza klinika weterynaryjna jaką znam. Dzięki tej klinice mój pies jest... Mariusz Wspaniali specjaliści (1) Doktor Anna Włodarczyk i Małgorzata Damaszek uratowały życie naszej kotce... Marianna Brak organizacji (2) Pomimo wielu dobrych opinii o alterVet tak ja jak i mój brat mamy zgoła inne... Marek Twój zwierzak ma szczęscie jeśli dane mu był tam trafić.. (1) Najlepszy gabinet w jakim byłam :) Ludzie z sercem i pasją! Kochają... Anka Doskonaly lekarz (1) Jakie zycie jest nie fair! Na Fikakowie mamy dwoch weterynarzy: kobiete i... Przyjaciel pacjenta po operacji Nie polecam (3) Moja suczkę przez 3 tygodnie była leczona u p.doktora bez żadnych efektów z... Marlena wizyta (1) Pan Piotr jest bardzo dobrym lekarzem weterynarii pomógł naszemu pieskowi... paulina z całą odpowiedzialnością polecam!!! (1) Pan dr Bartłomiej Czubek uratował mojego psa, stan był tragiczny, paraliż łap... Iwona Sprawnie i skutecznie (1) Chciałbym podziękować doktorowi Biernat za pomoc mojemu psu który zranił... Roman i pies Muzzy Wdzięczna ogromnie!!! (1) Wielkie podziękowania za uratowanie mojej kotki. Do kliniki trafiła w... Beata Książek