Wspaniała klinika, wspaniała załoga! (1) Wielkie podziękowania dla całej załogi TKW a w szczególności dla dr Miotk i... Joanna Lepiej omijac (1) Zglosilam sie do przychodni z kotem, ktory od jakiegos czasu mial problem z... Karolina Polecam z całego serca! (1) Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, fantastyczne podejście do zwierząt,... Ava
P.Urszula (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt mój pies zawsze się bał chodzić do lekarza... Pacjent Uratowany kot Czarnulek (1) Dziś (niedziela) mijają dwa tygodnie jak mój kilkunastoletni kot Czarnulek... Lidia Nasza Sziszka ma super p doktor (1) Pani Iwona Kryszewska lekarz z powołania jestesmy wdzięczni za opiekę i... Mirek Polecam! (1) Byłam z żółwiem. Bardzo miła obsługa. Wszystkie zabiegi (pobranie krwi,... Edyta Super (1) Pani Dominika posiada bardzo dużą wiedzę. Jest wspanialym człowiekiem... Aneta Podziękowania od Tobiego (1) Po każdym kontakcie z Państwową Służbą Zdrowia żałuję, że nie jestem moim... Michał Komacki Super weterynarz (1) Drugi raz korzystaliśmy z usług tego weterynarza. Jestem pod ogromnym... Mama Polecam (1) Jeżeli mam problem z moim psem , jadę bez zwłoki do Pruszcza Gdańskiego . Tam... Andrzej Mila obluga ale.. (1) Wg. mnie zbyt drogo ( podanie tabletki na robaki,obciecie pazurkow i... Dominik polecam (1) Pewnie każdy ocenia lekarzy po wizycie z konkretnym zwierzakiem i konkretnym... Anna Zdecydowanie nie polecam (2) Nie polecam tego miejsca !!!! Odradzam !!! Może w szczepieniu zwierząt są... niezadowolona leki (1) ceny leków to jakieś nieporozumienie. W aptece 31 zł u was 68 zł !? Trzeba... Magda D SPECJALISTA (1) Niedawno udałem się ze swoim pupikiem do doktora który odrazu mi doradzij i... Pawel Najlepszy weterynarz w Trojmiescie!!!! (1) Polecam całym sercem tą klinikę prowadzoną przez pana Tomasza Dmuchałę. Jest... Monika Pochwała dla p. Dominiki z Pruszcza Gd (1) Bardzo chcielibyśmy podziękować pani Dominice Kotlarz z przychodni... R.W. Trzcińscy USG ECHO (1) Dr. Wyszyński to encyklopedia wiedzy. Nasza sunia Mika otrzymała wyrok (uspać... Leszek Zdecydowanie TAK (1) Chyba nie ma lepszych lekarzy w okolicy z całego serca polecam wszystkim... Marta