Polecam (1) Bardzo dziękuje dr.Dominikowi Kowalskiemu za skrupulatność i udaną operację... kobieta Wyleczyli, ale drożyzna (2) Przyjechałam z pieskiem z problemem oddawania moczu. Niestety trafiliśmy do... Angelika Dziękuję bardzo (1) Pan Doktor Paweł uratował życie mojego psa, którego pokąsały osy. Myślałam... Katarzyna
Fachowcy i perfekcjonisci!!! (1) Bylem wczoraj i dzisiaj z krolikiem. Pani weterynarz szybko zdiagnozowala u... Krolik Didek Niestety nie polecam (1) Niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego. Byłam u Pana doktora 2-3 razy z... P. Polecam (1) Profesjonalizm. Wiedza i praktyka to idealne połączenie, które ma... Nieznany Świetni lekarze (1) Do p. Pawła trafiliśmy z polecenia szukając lekarza godnego zaufania do... Tomek Panie doktorze jest Pan najlepszy! (1) Cieszę się że trafiłam na tak wspaniałego człowieka, z pasją podchodzącego do... Małgorzata POLECAM! (1) Gorąco polecam, obie Panie ze świetnym podejściem do zwierząt, bardzo... Gdańszczanka podopieczni Fundacji Projekt Kosma Pomagamy Psim Seniorom (1) pełen profezjonalizm,wiedza i super podejście do zwierzaków,powierzyłam im... Barbara Polecam (1) Jestem pod wielkim wrażeniem. Personel bardzo sympatyczny z powołaniem i... EWA Prawdziwi Przyjaciele Zwierzaków (1) Dr Bartek to istny cudotwórca. W miłej, przyjaznej i sympatycznej atmosferze... Rafał Karolak Wspaniały lekarz (1) Doktor Pawel, przemiły i kompetentny uratował życie mojej kotce . Jechałam z... Teresa Najlepszy weterynarz (1) Nasza kotka jest uczulona na karmy zwykle i musi mieć odpowiednią karmę dla... Monika Panowie lekarze OK. Jedna z Pań Tragedia!! (1) Na początku kiedy zaczęłam uczęszczać do tej kliniki nie miałam większych... Karolina Dr Ratajski-dziękujemy! (1) W miniony poniedziałek pożegnaliśmy naszego wieloletniego kompana-Areska. Ten... A.D.N Modzelewskie Polecam! (1) Pani doktor jest profesjonalna i empatyczna. Za wizytę, leki wspomagające... wr Rewelacja (1) Co prawda moj pies nie lubi chodzic do weterynarza.. *gdziekolwiek bym z nią... Patrycja Błędna diagnoza (2) Zgłosiłam się do Pani Doktor z moją spanielką, która miała problemy... Joanna Wizyta (1) Polecam....Bardzo dobra i kompetentna obsługa p.doktor Natalii Grazka