Kompetentnie i sprawnie (1) Kompetentna, sprawna i miła doktor, bezbłędnie postawiła diagnozę, wszystko... Agnieszka Można polecić innym. (1) Nigdy się nie zawiodłam , zawsze pomagali trafnie ! Mam trzy psy - dwa po... kaldiga Bardzo polecam! (1) Fachowa i bardzo miła obsługa, niewygórowane ceny. Otwarte w każdy dzień... Iwona
Weterynarze (1) Polecam, profesjonalna obsługa, Pani doktor z długoletnim stażem. Przystępne... Dana Polecam (1) Polecam Pana Michała Wachulik, profesjonalne podejście, pełen serdeczności,... Kromka- Bokserka Profesjonalizm (1) Miła i zawsze uśmiechnięta Pani doktor ,oraz zawsze trafna diagnoza jak dotąd... właścicielka shih-tzu Weterynarz (1) Byłam kilka razy, ale ceny porady ostatecznie mnie odstraszyły. Ceny wyższe... Dana TOSIA (1) Lekarz z obłędną intuicją! Moja Tosia (oczywiście z mojej winy) połknęła... Anna Chmiel Warto (1) Pani doktor Ania prowadzi mojego psa Toffika(szczeniak) 2mce polecam za... jgd Najlepszy Lekarz Weterynarii! (1) Do Pani Doktor Ani przyjechałyśmy pierwszy raz prawie rok temu. Wizyty u... Basia K. Kamienie w pęcherzu moczowym - York. (2) Pacjent - pies York Tores, z kamieniami w pęcherzu moczowym i cewce, przyjęty... Aneta Dobra lecznica - polecam! (1) Znając 6 czy 7 różnych lecznic małych i dużych w Gdyni ta spełniła moje... Aleksander Polecam (1) Bardzo wnikliwy lekarz. Usługa wykonana bardzo profesjonalnie + pełen wypis z... Michał Weterynarz z sercem do zwierząt (1) Witam. Muszę przyznać że Pani weterynarz podchodzi do zwierząt z sercem Agnieszka Fachowa pomoc w GKW (Kielecka) (2) Szczerze polecam Gdyńską Klinikę Weterynaryjną, ze wzgledu na fachową pomoc,... kocia mama;) Nie polecam (1) Niemile wrecz chamskie Kd Kanarki? (1) Czy ta przychodnia weterynaryjna udziela pomocy kanarkom i innym ptakom? Michaluna Karmelek (1) Krótko napisze Wspaniwly Lekarz i Człowiek polecam z całego serca K.wy Fantastyczny lekarz (1) Duża wiedza i serducho dla zwierząt - to zalety weterynarza. Ceny bardzo... Ewelina Polecam (1) Bardzo dziękuje dr.Dominikowi Kowalskiemu za skrupulatność i udaną operację... kobieta