Tosia (1) Dziękujemy dr Maciejowi Debisowi Dziękujemy dr Małgorzacie Gafka Dziękujemy... Tomek Jrdna z pan z recepcji do wymiany . (1) Lekarze bardzo profesjonalni i dokładni. Co do tego nie ma wątpliwości.... Joanna Kotka Eleonora (1) Witam. Jesteśmy pacjentami od dłuższego czasu, / dwie kotki i pies / Z... Katarzyna
Chory psiak (1) Kilka dni temu byłam w Przychodni ze swoim psem, który od jakiegoś czasu czuł... Magda Profesjonalizm i uczciwość (1) Kot nie jadł i tracił sierść. Doktor Biernat postawił trafną diagnozę i... Jarek Trynia (1) Rzetelne podejście do pacjenta, dobry kontakt, a przede wszystkim trafna... Beata ... (1) Sobota 3 luty 2018 godzina 13. Sroka leżała na "plecach" na lewym... Paweł Warmbier Nie polecam !!!! (1) Byłam tam raz i ostatni raz za szczepienie zostałam tak skasowana że nie... Karolina Świetny zespół (1) Bardzo dobry i profesjonalny zespół. Polecam tą całodobowa przychodnię. Jakub Suczka przyjęta w nocy z 5 na 6 listopada pozdrawia. (1) Dr. Dzięcioł bardzo dziękuję za wyśmianie mnie, nazwanie nadopiekuńczą, która... Właścicielka Fiory Bdb (1) Dwa razy korzystałem z usług kliniki (usunięcie listew mlecznych u suki -... TT0 Super (1) Zarówno ja jak i moj Staffik jesteśmy zadowoleni, pies mial uraz poduszki... Tomasz jednak są jeszcze ludzie... (1) Pan doktor to...człowiek po prostu, ktoś o wielkim sercu, który kocha... B.W. Piknie (1) Super zajeli sie moim pieskiem. Radek Shihtzu sterylizacja (1) Profesjonalna i mila obsluga. Rano suczka zostala w szpitalu, po poludniu... Pawel Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdecydowanie odradzam leczenia jakiegokolwiek zwierzęcia w klinice... Patrycja kaja (1) prawdziwy Doktor Dolittle a do tego niedrogi kaja Gorąco polecam! !!! (1) Bardzo miła Pani. Gabinet bardzo czysty. Z pewnością będę odwiedzać Panią z... KAMILA polecam (1) Mimo, że mój królik nie lubi obcych (bywa agresywny) i akceptuje tylko mnie,... Ania Polecam (1) Polecam korzystanie z hotelu w Altervet bardzo miłe jest to, że Panie Doktor... Karina