Szczerze polecam (1) Pojechałam na echo serca z moją sunią.Przy okazji profesjonalnego badania... Ewa Po stokroć tak! (1) W końcu po długich poszukiwaniach trafiliśmy do lekarzy, którzy starają się... Ania Wterteynarz z powołania (1) Wspaniały człowiek, z dużym doświadczeniem i wiedzą. Duże serca leczy mojego... Iwonka
Górka Włodzimierz (1) Jak dla mnie najlepszy weterynarz w całej Polsce. Januszkiewicz Magdalena Super!!! (1) Bardzo doceniamy z królikami miła atmosferę panującą w Przychodni. Panie... Natalia Najlepsza przychodnia w Trójmieście (1) AlterVet to najlepsza przychodnia w całym Trójmieście - panie nie tylko są... Edyta Serdecznie polecam (1) Zawsze miłe i uśmiechnięte Panie, chętnie odpowiadają na wszystkie pytania i... Paweł weterynarz z pasją i zaangażowaniem (1) Bardzo miła i zaangażowana pani doktor. Dobre podejście do zwierzaków, widać... Farah Świetna lecznica POLECAM (1) Nigdy nie dawałem opinii na temat odwiedzonych przeze mnie miejsc. Tym razem... Andrzej SUPER!!! Szczerze polecam, zaskoczyli mnie podejściem do zwierzt (1) Odwiedziłem to miejsce po dłuższej przerwie. Dużo się zmieniło - dużo nowych... Adam polecam (1) Leczenie na najwyższym poziomie. Pragnę podziękować za uratowanie mojego... Małgorzata Kaczmarczyk polecam (1) Chcialabym serdecznie podziekowac Pani Marcie Boruczkowskiej za wspaniale i... Ola Polecam ! (1) Polecam serdecznie. Wspaniała obsługa, ogromny profesjonalizm. Jestem bardzo... Magdalena Weterynarz godny zaufania (1) Polecam wszystkim, leczę tam swoje zwierzęta od lat. Paula ZDECYDOWANIE POLECAM !!!! (1) W zeszłym roku trafiłam do kliniki z moją 8-letnią Lucynką bulterierką stan... Danuta Noworyta Uratowali życie mojej Kotce (1) Pragnę bardzo podziękować Dr. Dominikowi Kowalskiemu za uratowanie życia... Pamela Obsługa SKLEPU z akcesoriami dla zwierząt (2) Ekspedientka sprzedała mi karmę dla innej rasy niż prosiłam. Zamiast... Monika nie polecam (1) leczyłam kiedyś tam moje psy , 3 róznych weterynarzy i trzy rózne opinie . Ta... kasia Koko (1) Miło, profesjonalnie. Polecam. Paweł Tosia (1) Dziękujemy dr Maciejowi Debisowi Dziękujemy dr Małgorzacie Gafka Dziękujemy... Tomek