Super (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Cudowna Pani Doktor z rzetelną wiedzą,... Izabela Świetni lekarze (1) Odkąd trafiłam tam z polecenia nie wybiorę się już gdzie indziej. Polecam w... Ania Weterynarz z prawdziwego zdarzenia (1) Korzystam z porad Pani weterynarz od prawie 20 lat i tak pewnie będzie trwać... M.Tarasewicz
Najlepszy weterynarz na świecie..:)) (1) Dziękuję za wielką empatię. Czułam, ze opieka ze strony p. Górki nad moim... Joanna Korzystałam. (1) Bardzo dobra jakość usług. Moja kotka została zaopatrzona, wygłaskana,... Hanna Profesjonalnie i z troską :) (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za sposób w jaki otoczono opieką naszą blisko... Aneta Najlepszy weterynarz w trójmieście (1) Do doktor Judyty trafiłam po nieudanym leczeniu w INNEJ klinice... Ewa Warto (1) Chociaż gabinet jest na zapleczu banku i fryzjera - od strony garaży, to... JOASIA Pacjent z Łodzi (1) Wielkie podziękowania składam na ręce całego zespołu, który pomógł Nam w... Jakub Wrażenia po wizycie (1) Przychodnia weterynaryjna na bardzo wysokim poziomie obsługi. Lekarze ze... Anna Pani doktor (1) Rewelacja! Ja byłam tak z wiekowa suczką, 15-letnia. Został na niej... Monika polecam (1) polecam! fachowa pomoc w przystępnej cenie! Paulina wdzięczna sunia. (1) Jest to jedyna profesjonalna klinika w Gdyni. Leczę w tej klinice swoje psy... wdzięczny właściciel psa. Nie mam zdania (1) Słaba obsługa pacjenta .Niestety, nie miła rejestracja (pani w ciemnych... Marta Kotka Samcia (1) Bardzo dziękuję wszystkim lekarzom z tej przychodni za pomoc i opiekę nad... Beata Sekuła super (1) dzięki lekarzom z tej kliniki i ich profesjonalizmowi mój ukochany piesek... Marta Nigdy nie spotkałem lepszego weterynarza (1) Poważnie, to jeden z tych ludzi, u których widać pasję do swojego zawodu i... Sylwester Polecam (1) Pan Adam pełen profesjonalista, obsługa również, półtorej roku temu wyleczył... Piotr polecam (1) Od kilku lat korzystam tu z opieki weterynaryjnej i jestem bardzo zadowolona. raniuszek10 Profesjonaliści godni polecenia, dziękujemy! (1) Oprócz mnie i mojego męża Krzysztofa w skład naszego stada wchodzą trzy... Monika Kasprzak