ocena bardzo dobra (1) empatyczna-bardzo dobra i rzetelna pomoc zwierzakom. Yaro Bouvier Profesjonalnie (1) Serdeczne podziękowania dla personelu kliniki, który bardzo sprawnie zajął... Agata polecam zdecydowanie !!!! (1) Wspaniały fachowiec, z wielka empatią do zwierząt, podejscie spokojne,... tomasz
Bez ściemy i naciągania. Dobra diagnoza. (1) Jeździłam z moją, wtedy 13-letnią psiną od weta do weta. Każdy gadał swoje,... Aleksandra Lekarz który ratuje życie (1) Poszłam do doktora Piotra z niemalże umierającym pieskiem, chorym na... Marta od prawie 15 lat .... (1) od prawie 15 lat tylko ten weterynarz , każdym zwierzakiem Smokidwa Klasa (2) Rewelacyjni ludzie, fachowcy w każdym calu. Nasz książe czuje się tam jak u... Grzegorz Horodko Spanielek (1) Pełen profesjonalizm, mila atmosfera. E. M. Weterynarz ? Nie , to dr Dolittle XXI wieku (1) Nieprawdopodobna wiedza, empatia i instynkt .Prawdziwy profesjonalista o... Jola Świetni Fachowcy (2) Nasz piesek Kazik po przebytym urazie kręgosłupa operowany w tym szpitalu... Robert Maciejewski Ania d. (1) Bardzo profesjonalnie i z wielkim sercem :) Ania d. Polecam wszystkim z czystym sumieniem (1) ...od ponad roku leczymy tu psa i zawsze diagnoza trafiona a leczenie szybkie... QBE Super!! (2) Najlepsza klinika! Dr M. Zajączkowska wspaniała. Pełna empatii, cierpliwości... Agnieszka Szacunek dla Pana Górki (1) Zawsze profesjonalne i pełne empatii podejście do pacjenta. Pan Górka trafnie... Mateusz Najlepszy szpital (1) Tu nie ma Co pisać.W tym szpitalu są lekarze i asystentki z powołania i z... Barbara Konopka super (1) Zarowno Pani jak i Pan doktor 100% profesjonalizmu. Polecam kazdemu Basia Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Przychodni. Pani Doktor rzeczowo i... Aleksandra Bardzo miła Pani. (1) Zamienił bym się z kotem miejscami :) Kot Doskonaly weterynarz (1) Polecam!!! Wspanialy weterynarz. Rzeczowy, pozyskujacy wszystkie informacje... Edyta Janczak Miecia (1) Pełen profesjonalizm pani Doktor, widać zaangażowanie i miłość do... anna