Super lecznica! (1) Leczę w Zwierzaku moje koty. Jestem b.zadowolona z jakości usług . Pani dr... Magda Nie polecam (2) Trafiliśmy do przychodni z psem, który zjadł czekoladę ( jest dla psów... Karolina Galczak Wspaniali lekarze z powołania! (2) Świetne podejście do zwierząt, ogromna wiedza medyczna. Polecam! Malwina
Wspaniałe miejsce (1) Jeśli chcesz swojemu pupilowi zapewnić opiekę na najwyższym poziomie a przy... Jaroslaw Super przychodnia (1) Panie znają sie na tym co robią oraz co ważne widać że to kochają. Ceny są... Paulina Bardzo dobry weterynarz!!!! (1) Od lat chodzę z królikiem do Gabinetu. Polecam gorąco,bo Doktor to prawdziwy... Anna Polecam! (1) Zarówno dr Maja jak dr Aneta są kompetentne, świetnie nawiązują kontakt ze... Lucyna Szkoda słów... (1) Oczywiście przychodnia bardzo dobra, Panie bardzo miłe ale nadające się... Łukasz Polecam!!! (1) Doskonale wyposażony gabinet fizjoterapii dla zwierząt. Szeroka oferta... Anna Wspaniali, empatyczni weterynarze (1) Przychodnia czynna 7 dni w tygodniu (od pn do pt do g.22). Bardzo... Grażyna Polecam!! (1) Witam, Przychodzę tu z moim kotem Milusiem od wielu lat. Lekarze, obsługa... Małgorzata S. podziękowania (1) serdeczne podziękowania za wyleczenie mojej 17-letniej kotki.wspaniali,młodzi... Aleksandra Lili (1) Dziękujemy za uratowanie życia naszej Lili po ciężkim wypadku komunikacyjnym,... Marzena Nie polecam (1) Odradzam ze wzgledu na pozbawioną empati i serca do zwierzat panią... E.C. Profesjonaliści o wielkim sercu (1) Przychodzę tu z kotką od lat i diagnoza jest zawsze trafiona, obsługa miła i... Monika Super (1) Niesamowity lekarz,milosnik zwierzat i swojej pracy. Emilia Najlepszy weterynarz! (1) Pan Piotr już przynajmniej dwa razy uratował życie naszemu psu (zapalenie... Anna opieka nad kotami (1) Doktor opiekował się moim psem - rottweilerem przez 16 lat. Teraz opiekuje... Małgorzata Z. Najlepsi!!! (1) Fantastyczni lekarze. Trafna diagnoza i przewidywania. Profesjonalna obsluga.... M. Uratowane życie kotka (2) Przyjechałam z ledwo żyjącym 4 tygodniowym kociakiem- drgawki, słaby puls,... Patrycja