Polecam. (2) Bardzo dobra klinika i wspaniali fachowcy. Personel z dużą empatią do... rosie Pełen pofesjonalizm plus przemiła atmosfera (1) Byłam ponownie z moją suczką ,na badaniach kontrolnych między innymi krwi itd... Katarzyna Wiernicka Bardzo dziękujemy dr Miotk (2) za pełną uwagi, skupienia i namysłu pracę (dyżur nocny 10/11.03). Duży plus... Agnieszka
Sasza (2) Dziękujemy za wspaniałą opiekę nad naszym sznaucerkiem Saszą. Szybka... Beata Lewandowska Pełen profesjonalizm (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Byliśmy z naszym psem, badania miał zrobione od... Marek polecam w zupełności (2) Mogę w pełni rzetelną ocenę wystawić tej lecznicy, podejście młodego zespołu... Mirek - Jaga Przychodnia na medal !! (1) Bardzo polecam . Pani doktor z ogromną wiedzą i wspaniałym podejście do... Monika & Luna My to pamiętamy! Pani dr w nocy otworzyła gabinet dla chorego pieska:-)) (1) Pani dr , jest po prostu wspaniałym człowiekiem i kompetentnym... Iwona Fachowo i całodobowo (1) Korzystam od lat. Pies zawdzięcza już dwa razy życie lelarzom-weterynarzom z... ANNA Ale super (1) Prócz tego, że wszystko nowe, to doktor jest taka miła. Michał Najlepszy lekarz weterynarii, jakiego kiedykolwiek spotkaliśmy (1) Mądry, skuteczny, wyrozumiały i...szalony. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy... Beata Najlepszy! (1) Już od kilku lat mam psa pod opieką Pana doktora i z pewnością mogę... Joanna Najlepsza chirurgia weterynaryjna w Trójmieście (1) Najlepsi i najsympatyczniejsi weterynarze w trójmieście. Dr.Bandura ratował... Anna Wspaniali lekarze, goraco polecam! (1) Fachowi, rzetelni, zaangażowani lekarze, z rewelacyjnym podejściem do... Magda Popek Solidny "TEAM" (1) Cieszę się, że mój spaniel stał się pacjentem rodzinnego gabinetu,... Anna Żagiell _ Klimek polecam (2) Polecam szpital wszystkim tym co; szukaja ;pomocy dla swoich pupliów... dorota Przychodnia weterynaryjna na Potokowej (1) Super przychodnia,świetnie wyposażona, wspaniali lekarze. Od lat mój labrador... Małgorzata Super Piotr! (1) Stawia tylko trafne diagnozy!!! kszy dziękuję (1) Jest to doktor z niezwykłą wrażliwością. Niestety moja kotka po długiej i... Karolina Daisy (2) W dniu 14.01.2019 moja suczka Daisy miała przeprowadzony dość niebezpieczny... Zbigniew Bugajski