Jolanta - opinia (1) Do dr. Tomasza trafiłam z moim 10.5rocznym yorkiem Maxiem który od jakiegoś... Jolanta Marzena Cragin Cieslak - opinia (1) Panie doktorze Luczak,jest pan wielki!!!!!!!!,dziekuje za to ze Pan jesteś na... Marzena Cragin Cieslak Super obsługa (1) Serdeczne podziękowania dla doktor Anety za cierpliwość i profesjonalną... Magda
wspaniałe lekarki (1) Panie, które pracują w tym gabinecie, to lekarze w powołania. Nie chciwe na... I Najlepsi!!! (1) Dojeżdżam z moją sunią z Przymorza, co w dzisiejszych czasach, gdzie... Izabela Klaudia - opinia (1) Bardzo dobra diagnostyka i skuteczne leczenie. Przystępne ceny, polecamy i... Klaudia Najlepsi (1) Niezależnie od tego, jakiego sie zwierzaka posiada, chyba nie ma lepszej... ktosi Świetni weterynarze (1) Mam kota po przejściach. Zawsze profesjonalne i pełne empatii podejście do... Bożena Rico - opinia (1) W lutym 2019 r. nasz pies Rico uległ kontuzji podczas spaceru. Stwierdzono... Rico Magicy (2) Panowie Benkowski i Hajdo.....czapki z głów. Co oni wyprawiają.....jaka przy... Basia Magicy (2) Panowie Benkowski i Hajdo.....czapki z głów. Co oni wyprawiają.....jaka przy... Basia diagnozy nie trafione (1) Niedawno pies trafił do centrum z ropniem na pysku. Diagnoza brzmiała-dwa... dorota Super (1) Jestem bardzo zadowolona z usług lecznicy, mój psiak zawsze był dobrze... Klientka Dziękuje Paniom recepcjonistkom - tak trzymać :-) (1) Moja opinia o Paniach recepcjonistkach jest zgoła odmienna od niektórych tu... annelein Polecam z ręką na sercu!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, że w końcu trafiłam na przychodnię... Marta Joanna - opinia (1) Znakomita przychodnia. Pani Sylwana ma ogromne serce do zwierząt. Zawsze z... Joanna Polecam. (1) Gorąco polecam, lekarze z wielkim sercem dla zwierząt. Krzysiek Riko (1) Chodzę tam od kilku lat. Generalnie jestem bardzo zadowolona. Pani... Frona Gdańszczanka - opinia (1) Pełen profesjonalizm, uprzejme obie panie lekarki, przystępne ceny. Gorąco... Gdańszczanka Najlepszy weterynarz dla królików w całym trójmieście (1) Tutejsi weterynarze to świetni specjaliście. Byłem u kilku weterynarzy w... Damian