Polecam (1) Pani Małgorzata to lekarz z powołaniem. Cieszę się, że trafiliśmy do... Karolina Doskonały lekarz (1) Pan doktor jest wspaniałym lekarzem. Doskonale rozumie się ze zwierzakami i z... Gosia Dr.Hajdo wspaniały psi ortopeda!!! (2) Pięć lat temu uratował moją suczkę(York 7 lat),po zerwaniu więzadła... Janina
Jeden z lepszych w tym"biznesie" (1) Uratował nasza kicie która była w stanie agonalnym... Przyjął bez... Prezes Jarosław Dr. Włodek Gorka = Dr. Pol (1) Pełny profesjonalizm i podejście do zwierzaków... Nie ma lepszego:) Prezes Jarosław - opinia (1) Doskonała opieka, wysokiej jakości sprzęt i wyposażenie, czysto, ceny... Polecam!!!! Gabinet przy ul.Charlesa de'Gaulle'a (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Gabinetu animal med, właściciel oraz obecna Pani... Rafał Psi fryzjer (1) Szczerze polecam fryzjera, miła Pani z odpowiednim podejściem, cena... Kasia Ola - opinia (1) Przypomniałam sobie, że nie wystawiłem opinii dr Kamińskiemu który leczył... Ola Piesek nie przeżył (1) Bardzo przeżywamy śmierć Naszego pieska. Był młody i nie przeżył doby po... X Bardzo zaangażowany lekarz (1) P. Doktor bardzo wnikliwie przeprowadzila wywiad, Pieska dokladnie... Nasze koty - Misza i Masza polecają :) (1) Kolejną naszą kotkę oddaliśmy w ręce dr Dominiki na zabieg sterylizacji. W... Karolina Super (1) Bardzo polecam Mam dwa kotki które są pod opieką gabinetu Miły i... Wojtek - opinia (1) Dr Jerzy Kończak to najlepszy weterynarz nie tylko w Rumi. Bardzo wysokie... Dziękuję !!!! (1) Wspaniała klinika. Dzięki szybkiej diagnozie i natychmiastowym włączeniu... Basia Porazka (1) Nie dosc ze zaplacilam 65zl za sama wizyte i nieudolne zajrzenie psu w zeby,... Wlascicielka Polecam (1) Bardzo miła obsługa piesek czuje sie bezpiecznie kompetentnie szybko i... Abrikotin Bardzo polecam (1) Profesjonalizm, fachowość, wspaniałe podejście, cierpliwość, empatia.... Agnieszka polecam (2) polecam, lekarze mili i konkretni, Barbara Wspaniały weterynarz (1) Szczerze polecam. Dr Magda jest lekarzem z powołaniem, profesjonalnym i... Anna