Dziękuję za uratowanie pieska (1) Serdecznie dziękuję doktorowi Tomaszowi Brzeskiemu za uratowanie mojego psa i... Małgosia i Buck Rewelacyjny lekarz (1) Bardzo Polecam Pana Doktorka.Jest niesamowitym lekarzem i człowiekiem .... Arek i Iwonka Podziękowanie dla dr Przemysława Łuczak (1) Dziękujemy bardzo w imieniu naszego kota o imieniu Kocio za wyleczenie z... Mariola Hebel
Aleksandra - opinia (1) Cudowne Panie doktor z wielkim sercem do zwierząt, tych mniejszych i tych... Aleksandra Edzia - opinia (1) Nie znam lepszego doktora weterynarii, bardzo przystojny i wysportowany Edzia To anioły! (1) Wszystkie badania od razu na miejscu, morfologia, usg, od razu postawiona... Iwona Polecam zdecydowanie (1) Lekarze profesjonalni, konkretni, z sercem i cierpliwością do zwierząt.... Aga Lekarze ok, recepcja do wymiany (1) Poziom przychodni i kompetencji lekarzy porównywalny do innych tego typu... Marta Po prostu najlepsi! (1) Empatia, wiedza, skuteczność. Jednym słowem - pełen profesjonalizm. Kasia Świetna klinika (1) Od ponad 16 lat moje psiaki leczę w tej klinice,świetni fachowcy,którzy... Iza super (1) W gabinecie przyjmują 2 panie z super podejściem do zwierząt. Jeździmy do... Jola Marta - opinia (1) Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Przy profilaktycznej wizycie u... Marta pacjentka z Gdyni Dąbrowy z ul.Miętowej (1) Najlepszy lekarz ,zasługuje na najwyższą ocenę,błyskawiczna reakcja na moją... pacjentka z Gdyni Dąbrowy z ul.M Nie polecam (1) Bardzo niesympatyczna Pani recepcjonistka ,czekalem na wizytą do doktora... Ryszard Cenny mocno wygórowane !!! (1) Nie polecam!!! Trafiłam tam przypadkiem i strasznie żałuje ale mam nauczkę i... Ilona Krzysztof - opinia (1) Bardzo szybka i profesjonalna diagnoza, zdjęcie rtg potwierdziło ciało obce w... Krzysztof Bardzo polecamy! (2) Klinika działa na najwyższym poziomie, choć bywa tam "gorąco", szczególnie w... Karolina super przychodnia (1) Bardzo sympatyczne panie, widać, że lubią to co robią. Chodze tam od 5 lat... Agata Najlepszy wet dla chomików dżungarków! (1) Tylko tu umieją zająć się tymi szkrabami naszym kochanym Rupertem. Polecam dr... Sylwia i Rupert Tigi - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna kadra, Pani lek. Weterynarii poinformowała mnie o... Tigi