Dominika - opinia (1) Bardzo dobry specjalista. Każdorazowo pomaga, gdy nasza mała chomiczka... Dominika Hanna G. - opinia (1) profesjonalna opieka, świetny kontakt, elastyczne godziny otwarcia a co... Hanna G. Aga - opinia (2) Trafiłam z 14 letnim psiakiem do dr Anny Włodarczyk, po diagnozie... Aga
MKozicka - opinia (1) Doktor Wyszyński jest wybitnym specjalistą z dobrym podejściem do zwierząt.... MKozicka Asia - opinia (1) Bardzo profesjonalnie podejście, miła atmosfera, dogodne godziny otwarcia, Asia Oddana i zadowolona - opinia (1) Wspaniali z sercem podchodzą do problemu Pani Ania i Pan Jakub uratowali moją... Oddana i zadowolona Jan Grzelak - opinia (1) Co tu dużo mówić, facet z powołania. Przedłużył życie Homera o co najmniej... Jan Grzelak Agnieszka - opinia (1) Fachowy zespół lekarzy z ogromnym sercem do zwierząt. Gabinet czysty i... Agnieszka Atos - opinia (1) Super Weterynarz! Nigdy nie pomylił się z diagnozą. Atos Agnieszka - opinia (1) Kompetentni lekarze, miła i pomocna obsługa, super sprzęt, wszystko, zawsze... Agnieszka Magdalena - opinia (1) Bardzo miła pani doktor. Z sercem podchodzi do swojej pracy. Piesek nawet... Magdalena Paweł - opinia (1) Nie polecam tego weterynarza! Nieprofesjonalne podejście do klienta!!! Paweł Bordek Panda (1) Trafne diagnozy, skuteczne leczenie, świetne podejście, uczciwość. Mają moje... Tomek AlterVet przychodnia (1) AlterVet to przychodnia przyjazna dla zwierzat. Diagnostyka jest bardzo... Beata Najlepszy weterynarz ever :) (1) Przede wszystkim zależny mu na wyleczeniu , a nie na kasie :0 kocha zwierzęta... marzena Jestem zadowolona, (1) mój kot wraca do zdrowia. W lecznicy wstępował w niego zły duch. Lekarz z... Zyzio Najlepszy Wet (1) Nie będę się rozpisywać, przyjdźcie i sprawdźcie sami, najlepszy wet w... Kiana i Malta Fantastyczni lekarze, profesjonalni i życzliwi (4) Diagnoza (zapalenie trzustki u psa) i leczenie w pełni profesjonalne. Wszyscy... marei Kocia Mama - opinia (1) Specjaliści, którzy nie boją się wyzwań jakie stawiają przed nimi nasze... Kocia Mama Profesjonalizm (1) Fachowo i szybko. Panie w recepcji jak najbardziej wporządku :) Kocitata