Ksenia - opinia (1) Super Doktor tak samo jak i Pani Doktor!!! Polecam, polecam i jeszcze raz... Ksenia Teresa - opinia (1) najlepsi lekarze i z sercem dla psów Teresa Pixel - opinia (1) korzystam od lat z uslug tej placowki , mialem szczescie wczesniej ze... Pixel
Katarzyna - opinia (1) SUPER !!! Wszystko perfekcyjnie załatwione , pogodni weterynarze,... Katarzyna Danuta - opinia (1) Z usług przychodni korzystam od niedawna, ale regularnie, gdyż przekonało... Danuta Joanna - opinia (1) Bardzo bardzo sympatyczny pan Jacek zresztą polecony przez stowarzyszenie... Joanna Beata - opinia (1) Będąc wczoraj przed 14:00 na badaniu które wykazało ropomacicze plus leki... Beata Wanda - opinia (1) Całym sercem polecam Pana Doktora Filipowicza. Pan doktor uratował życie... Wanda Wszystkim właścicielom zająców szczególnie polecam !!!! (2) Wspaniała, cudowna, niesamowicie zaangażowana dr. Marcela Wawrzyniak –... Kaśka Serdecznie polecam!!! (2) Jesteśmy stałymi pacjentami. M.P. dr - opinia (1) Bardzo dobra merytoryczna wizyta, empatia dla psa pełna pomoc. Polecam'... dr Marlena - opinia (1) Niesamowity lekarz, walczący do końca. Marlena Elżbieta - opinia (1) Najlepszy lekarz na świecie, profesjonalizm i empatia na najwyższym poziomie.... Elżbieta Zofia - opinia (1) Pan doktor Jacek godny polecenia! Zofia Marek Lewandowski - opinia (1) Do kiedy mieszkałem w Gdańsku na Oruni Górnej był to mój jedyny weterynarz u... Marek Lewandowski Joanna - opinia (1) Serdecznie dziękuję całemu personelowi przychodni weterynaryjnej a w... Joanna IZ - opinia (1) Doktor Joanna cudowne podejście do zwierząt. Pełen profesjonalizm , wiedza i... IZ Mag - opinia (1) Fantastyczna przychodnia, chodzę tam od lat z moimi świnkami morskimi. Dr... Mag Izabela - opinia (1) Od 26 lat jesteśmy pod opieką Lecznicy weterynaryjnej Amicis. Najpierw... Izabela Dorota - opinia (1) Po tym, jak osiedlowy weterynarz omal nie wyprawił mojej kotki na tamten... Dorota