Jadel - opinia (1) Beznadziejne podejście oraz niekompetencja lekarzy. Leczenie psa w tym... Jadel piotr - opinia (1) jest ok milo i sympatycznie mila obsuga piotr Kat - opinia (1) Blisko, w przystepnej cenie, jedyny weterynarz, którego nie boi kot. Ze... Kat
Magdalena - opinia (3) 14 kwietnia byłam umówiona na wizytę w związku z faktem, że dzień wcześniej... Magdalena Małgosia - opinia (1) Załoga z niesamowitym podejściem do zwierząt. Jeśli tylko trzeba to zawsze... Małgosia Małgorzata - opinia (1) Właśnie wróciłam z lecznicy z pieskiem i kotem.niestety nie doczekałam się na... Małgorzata Adam Robert - opinia (1) Jechałem z poszarpanym przez kota ledwo zipiącym wiewiórkiem ok godz 0700... Adam Robert Jakub - opinia (1) Super jak dla mnie pełen profesjonalizm w podejściu do klienta jak i pacjenta... Jakub Łukasz - opinia (1) Mój pies (York) był pacjentem p. Jerzego. Doktor jest kompetentny, ma... Łukasz Szymon - opinia (1) Najlepszy weterynarz! Widać ze lubią to co robią :) Zawsze pomocni i... Szymon Szymon - opinia (1) Nie polecam tej kliniki.Zwierzak nawet nie czuje się tam komfortowo. Szymon Grażyna - opinia (3) Pani doktor Alicja przemiła osoba dla zwierzaka i opiekuna, myślę że... Grażyna Goja - opinia (3) Od kilku miesięcy jestem opiekunem ok. 8-letniej goldenki. Ponad rok temu,... Goja Polecam z całego serca! - opinia (1) Fantastyczne podejście zarówno do właściciela jak i pacjenta. Wszystko... Polecam z całego serca! szpaku1 - opinia (1) Jestem zadowolony. Pieska ugryzł kleszcz i nie do końca udało mi się usunąć... szpaku1 Iza - opinia (1) Pelen pofesjonalizm i wspaniale podejście do zwierząt. Iza BPaszkowska - opinia (1) Lekarz kompetentny, przyjazny dla zwierząt. BPaszkowska Kasia - opinia (1) Dzisiaj zadzwoniłam do Pana Doktora w celu porady telefonicznej. Cudowne i... Kasia GOSIA - opinia (1) Szczerze polecam.Mojego chomika potraktowano z należytą uwagą. GOSIA Anna - opinia (1) Nie znam lepszego weterynarza .Nie rozumiem negatywnych opini chodze od lat... Anna