Bogna P. - opinia (2) Nie polecam. Leczyłam ciężko chorego boksera: psu, który w zasadzie odchodził... Bogna P. Dominika - opinia (2) Profesjonalne podejście do mojej Malutkiej. Badanie i rzeczowe wskazówki.... Dominika V.J. - opinia (2) Bardzo polecam!!!!!Moje króliki też są zachwycone!!!!! V.J.
Sylwia - opinia (2) Swietni lekarze.. Fachowa pomoc! Pojde ponownie z drugim kociakiem. Dziekuje. Sylwia A.D - opinia (2) Pełen profesjonalizm, polecam A.D Ela - opinia (2) Przyjazny personel. Diagnoza trafna, użyto nowoczesnego sprzętu. Sama... Ela Oliwer - opinia (2) W jednym miejscu znajdziemy naprawdę kompleksową pomoc, niezależnie od... Oliwer Katarzyna - opinia (2) Profesjonalna obsługa. Lekarze o bardzo dużej wiedzy. Nagła operacja w nocy.... Katarzyna Karolina - opinia (2) Wszystko ok polecam. Świetna Klinika Karolina Lukasz - opinia (2) Dziękujemy za uratowanie życia naszemu pieskowi , przyjechaliśmy o 9tej... Lukasz Finn - opinia (1) Mój kot, "nieobsługiwalny" według innej weterynarz, w gabinecie przy... Finn Katarzyna Wiernicka - opinia (1) Dr Tadeusz Popławski wspaniały człowiek ,wybitny specjalista z wielkim sercem... Katarzyna Wiernicka Roger Szkutnik - opinia (2) Wspaniała atmosfera i obsługa. Doktor Boruczkowska to połączenie ogromnej... Roger Szkutnik mika - opinia (1) Robię badania od wielu lat u doktora Wyszyńskiego to jedyny specjalista na... mika Monika - opinia (1) Od lat lecze koty w Przychodni Amicis i Panie Weterynarki pracujace w... Monika Ewa Szwecja - opinia (1) Polecam ten szpital i bardzo dziekuje wszystkim lekarzom. Ewa Szwecja Maja - opinia (1) Uwielbiamy tego gościa! Dr Judym wśród weterynarzy Maja Ola - opinia (1) Świetna opieka i podejście do zwierząt. Cierpliwość i duże zaangażowanie.... Ola Jola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do Ulgi. W końcu moje koty uzyskały... Jola Marta i Zośka - opinia (1) Była to moja pierwsza wizyta, zajmowała się nami Doktor Ola. Poświęcono mi i... Marta i Zośka