Sandra Marek, właścicielka dzisiejszego Tytusa - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu W. Górka, za to ze jest wspaniałym cudownym dobrym... Sandra Marek, właścicielka dzisi lenn - opinia (1) Najlepsi, zaangażowani specjaliści, ogromna wiedza i ciągłe dokształcanie,... lenn Irena , Mirosław - opinia (1) Serdecznie pragne przekazac ogromne słowa uznania i i szacunku i wdzięczności... Irena , Mirosław
Ewa Langowska - opinia (1) Korzystam z usług obu panów od wielu lat, wielokrotnie pomogli moim zwierzakom. Ewa Langowska A. - opinia (1) Polecam. Zadzwoniłam do tego weterynarza z konsultacją odnośnie wyników badań... A. Katarzyna Krzeszewska - opinia (1) Doktor Adam Makowski czyni cuda. Uratował mi prawie umierającą, wiekową... Katarzyna Krzeszewska Patrycja - opinia (1) Polecam z całego serca, weterynarz profesjonalista, pełen empatii i miłości... Patrycja Joanna i bow bow - opinia (1) Dzięki fachowej i ekspresowej diagnostyce (USG i RTG na miejscu, nie trzeba... Joanna i bow bow Aleksandra - opinia (1) Najlepszy weterynarz na świecie. Kocha zwierzęta, nie traktuje ich... Aleksandra Całkowity brak kontaktu (4) Od dwóch tygodni próbujemy się skontaktować i umówić wizytę. Bez szans.... anonim Alicja - opinia (1) Najlepsza klinika dla zwierzaków, ratują im życie. Mają wspaniałe podejście... Alicja Agnieszka - opinia (1) Wspaniałe podejście do zwierząt, niezależnie do kogo się trafi, fachowa... Agnieszka Aga - opinia (1) Trafiłam do tego gabinetu około 13 lat temu po wielu nieudanych próbach... Aga Ania - opinia (1) Niesamowite zaangażowanie i podejście do zwierząt, ale i wiedzą bardzo duża.... Ania B. Rufus (Szwajcaria) - opinia (1) Państwo Kraszewscy - Polecam, specjaliści od zwierząt, wieloletnie... B. Rufus (Szwajcaria) Marta z bylej Przyjaźni - opinia (1) Od lat chodzę ze swoją Suzi i kotkami. Super lekarze :) podejście i... Marta z bylej Przyjaźni Marta - opinia (1) Najlepszy gabinet weterynaryjny, do jakiego trafiłam. Lekarz zrobił... Marta Zasmucona - opinia (1) Mega drogo. Dostałam leki, sprawdziłam w domu ceny i wyszło trzy razy... Zasmucona Michał - opinia (1) Pomogli w babeszji, szybko i nie drogo, fajni ludzie Michał wolontariusz fundacji - opinia (1) Przychodnię znam od 4 lat. Doktor Sylwana jest bardzo kompetentnym lekarzem.... wolontariusz fundacji