Magda - opinia (1) Bardzo polecam, pani doktor przesympatyczna, udzieliła pomocy merytorycznej... Magda Alina - opinia (1) Wielkie serce, bardzo nam pomogła, kiedy musieliśmy pożegnać naszego pieska... Alina Anna Korbut - opinia (2) W Wigilię, 24 grudnia, p Żarnowska odmówiła sprzedaży leku Osurnia, na... Anna Korbut
Iwoba - opinia (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt, spokój, pełen profesjonalizm i... Iwoba AF - opinia (1) Super weterynarz - skupia sie na pomocy AF Marcin - opinia (1) Super lekarz, trafna diagnoza, polecam kazdemu komu zalezy na pupilu jak na... Marcin Tragedia. Odradzam. (5) To nie jest przychodnia, a hurtownia. Zwierzęta traktowane taśmowo, bez... Emilia Ania - opinia (1) Profesjonalne podejście do pacjenta- szynszyli. Ania Hanna - opinia (1) Faktycznie można polecić. Obaj lekarze empatyczni i z ogromna wiedzą.... Hanna Agnieszka - opinia (1) Ciepła, serdeczna, zawsze pomocna. Stara się zrobić wszystko, żeby... Agnieszka Jarosław stąsiek - opinia (1) Niestety zawiodłem się totalnie na tej firmie. Mój pies całą ciąże był... Jarosław stąsiek Halina - opinia (1) 01.01.2020 minie rok odkąd Chester (cocer spaniel) otrzymał dzięki cudownym... Halina Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam tą klinikę, byłam z kotem, wymioty,biegunka, całościowe... Aleksandra Magda - opinia (1) Wspaniali lekarze, pełna diagnostyka, wyczerpujące odpowiedzi na setki pytań... Magda Katarzyna - opinia (1) Wspaniali weterynarze cudowne podejście do zwierząt Katarzyna katarzyna - opinia (1) Pan Andrzej jest niezływkłym człowiekiem . Ma bardzo dużo empatii do zwierzat... katarzyna właścicielka psicy-seniorki - opinia (1) Pani Doktor jest osobą niezwykle kompetentną i empatyczną; doskonałe... właścicielka psicy-seniorki Jolanta - opinia (1) Pan Paweł to wspaniały weterynarz. Szgoda ze nasza suczka nie trafiła w jego... Jolanta Krystyna - opinia (1) Obaj, ojciec i syn to doskonali lekarze weterynarii.Do każdego zwierzaczka... Krystyna Anna - opinia (1) Weterynarz jest niesamowity, widać jak mocno kocha zwierzęta, jak bardzo chce... Anna