Marzena - opinia (1) Polecam wszystkim tę klinikę. Profesjonalni lekarze, wspaniala obsługa.... Marzena Dora - opinia (1) Byłam dziś z kotem na wizycie. Doktor zajrzał do uszu, osłuchał, nic nie... Dora Wika - opinia (1) Świetny lekarz i człowiek i zna się na kotach ! Wika
M. Zauliczna - opinia (1) Lekarz bardzo pomocny, wszystko wyjaśnił, wizyta krótka, bezbolesna, fachowa.... M. Zauliczna Alicja - opinia (1) bardzo dobra i szybka pomoc. Polecam Alicja ja - opinia (1) Super weterynarze pomagają w każdym problemie u moich gryzoni . ja Maria Michalska - opinia (1) Ogólna opinia jest dobra.Lekarze są merytoryczni i profesjonalni.Ja moge tu... Maria Michalska JB - opinia (1) Pan Doktor postawł mylną diagnozę mojemu kotu, noe rozpoznał kociego kataru... JB Aneta Sikorska - opinia (1) Gryzłam się z wystawieniem opinii dotyczącej mojego królika Pusi. W dniu... Aneta Sikorska Natalia i Ira :) - opinia (2) Trafiłam do kliniki ze swoją suczka po nagłym znalezieniu guza listwy... Natalia i Ira :) Bonifacy - opinia (1) Zwierzak od niedawna jest już w krainie wiecznych łowów, ale przez ostatnie 2... Bonifacy Slawek - opinia (1) Byłem klientem Trójmiejskiej Kliniki Weterynaryjnej na ul. Świętokrzyska 33A.... Slawek Grzegorz Jan - opinia (2) Polecam lekarzy z kliniki! Miałem kłopot z ciążą mojej 3-letniej suni i... Grzegorz Jan Jakub - opinia (2) Klinikę doceniłem, kiedy mój labrador uległ wypadkowi. Przyjechałem bez... Jakub Igorek - opinia (1) Super lekarze. Super podejście do zwierzaków. Odpowiedzą na każde pytanie... Igorek Agata - opinia (1) Od 13 lat moje kotki są pod opiką Pana Andrzeja Niestoruka, wcześniej miałam... Agata Jarek - opinia (1) Panie lekarki uratowały życie mojego siersciucha, szczerze polecam. Jarek Elżbieta - opinia (1) Jestem pod wrażenie podejścia do zwierząt dr Sujkowski to osoba na... Elżbieta Dorota - opinia (1) Gorąco polecam ten gabinet weterynaryjny. Dziś pierwszy raz byłam z kotka.... Dorota DoroDorota ts - opinia (1) nie jestem osobą, która lubi pisać negatywne opinie i raczej woli doceniać i... DoroDorota ts