Zuzanna - opinia (1) Fachowa pomoc, szybka diagnostyka, wspaniałe podejście do pacjentów. Zuzanna Karolina - opinia (2) Nie jestem fanką obsmarowywania kogoś, jednak po wizycie w tej klinice jakiś... Karolina Maciej - opinia (1) nie polecam opieka tragiczna lekarze uczący się na zwierzętach, często... Maciej
Magda P - opinia (1) 1. Umówione online 3 wizyty z 30 min. opóźnieniem. Na drzwiach info, że... Magda P Kat - opinia (1) Juz wiem skąd takie opinie w internecie. Ostatni raz skorzystałam z usług... Kat Just - opinia (1) Najlepszy weterynarz, kochający zwierzęta, a tym swoją pracę. Chodzimy od... Just Violetta Backowska - opinia (1) Wspaniały lekarz!!!!!!!!!!!!!!!!! Violetta Backowska Ola - opinia (1) Zawsze pełen profesjonalizm, trafna diagnoza i przystępna cena. Ola Iwona - opinia (1) Opieka na dobrym poziomie ceny wysokie Iwona Halina Jamroszka - opinia (1) Wspaniałą i merytoryczna obsługa.Goraco polecam Halina Jamroszka Wera - opinia (1) Korzystam z usług dr Sary Słaby od dawna. Wielokrotnie ratowała moje koty z... Wera Iwona - opinia (1) Mój pies do tej pory strasznie bał się chodzenia do weterynarza, ale tym... Iwona Marianna Pawelczyk - opinia (1) Polecam z calego serca. Dzis po raz kolejny Dr Bandura i Dr Nowak uratowali... Marianna Pawelczyk LULA i jej Pani:) - opinia (2) Byłam dzisiaj pierwszy raz w klinice u dr Kasprowicza i jestem pod ogromnym... LULA i jej Pani:) Natalia - opinia (1) Przyszliśmy z jednym kotem z poważnymi komplikacjami po kastracji i drugim... Natalia Robert - opinia (1) Najlepsi weterynarze z jakimi miałem do czynienia wciągu 52 lat swego życia.... Robert Ask - opinia (1) Jest to dobra lecznica, ale dla osób które mają dużo czasu. Za każdym razem... Ask Renata - opinia (1) Wspaniała doktor Iwona, pełny profesjonalizm i super opieka z wielkim... Renata Bożena - opinia (1) Wspaniali lekarze, profesjonalni, pełni empatii do zwierząt, przystępne ceny. Bożena Caramia - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia , panie weterynarz bardzo pomocne. Wybawily ze... Caramia