Iwonaa - opinia (1) Wspaniałe, z ogromną wiedzą i empatią panie. cierpliwe, odpowiedzą na każde... Iwonaa Magnuś - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Od lat wszystko naj Magnuś Karolina - opinia (1) Najlepszy gabinet weterynaryjny w Trójmieście. Pomoga na cito w każdej... Karolina
Anna Janiszewska - opinia (2) Pani Doktor od 16 lat leczy moje psy. Pierwszy miał problemy kardiologiczne i... Anna Janiszewska Pola - opinia (1) Pani dr bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy,a do zwierząt jest... Pola Kornelia - opinia (1) Najlepsza klinika weterynaryjna zarówno dla chorowitego starszego psa jak i... Kornelia Zuzanna - opinia (1) Niesamowite panie lekarki, kompetentne i delikatne wobec zwierząt. Ceny... Zuzanna Zula - opinia (1) Przemili i kompetentni lekarze, ale ceny są naprawdę duże. Zula Justyna - opinia (1) Bardzo miłe panie weterynarz, dobra atmosfera w gabinecie. Szczęśliwe zwierzęta. Justyna Iwka - opinia (1) W koncu trafilismu na lekarza, który z pasją o zaangażowaniem podjął się... Iwka AP - opinia (1) Doktor Tadeusz jest mega. Od lat opiekuje się naszą Sunią. Ceny rozsądne. AP Robert - opinia (1) Doskonała pomoc, dostępna 24/7. Profesjonalne i miłe podejście do właścicieli... Robert Monika Antkowiak - opinia (1) Bardzo polecam klinikę. Trafiliśmy w nagłej, niespodziewanej sprawie, z... Monika Antkowiak Małgorzata - opinia (1) Bardzo przyjazne miejsce. Świetne podejście Pani Doktor Kamili. Wywiad pełen... Małgorzata Sebcio 77 - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń ani tez powodu , aby nie ocenić całkształtu bardzo pozytywnie Sebcio 77 Monika - opinia (1) Super osoba, bardzo dobry Weterynarz. Chodzimy z rodziną z naszymi... Monika Artur - opinia (1) Z całego serca polecam Przychodnię Weterynaryjną FriendlyVet każdemu... Artur Magdalena - opinia (1) Najlepszy weterynarz na świecie ! Uwielbiam i jestem wdzięczna za prowadzenie... Magdalena Julianna - opinia (1) Byłam w wielu gabinetach weterynaryjnych, ale tak zadowolona nie byłam nigdy.... Julianna Marta - opinia (1) Bardzo polecam klinikę. Personel przyjazny, fachowa pomoc. Już po pierwszym... Marta