Bartek - opinia (3) Długo słaniałem się z wystawieniem opinii tej Kliniki Weterynarii.Więc tak... Bartek Karolina - opinia (1) Świetna fachowa porada. Pani doktor bardzo profesjonalna najpierw... Karolina :) - opinia (1) Najlepsi! Idealni! Pełen profesjonalizm! dlaczego? dokładność, podejście do... :)
Wioleta Pruszyńska - opinia (1) Zawsze można liczyć na pomoc i właściwą diagonozę, równocześnie na empatyczne... Wioleta Pruszyńska Dorota H. - opinia (1) Nasz Wandal jest niezbyt przystosowany do życia wśród ludzi. Został przez nas... Dorota H. Lala Horhe Kryszyna i Cynamon - opinia (1) U Pana Adama leczyłam jako nastolatka swoje myszy i chomiki. Teraz już jako... Lala Horhe Kryszyna i Cynamon magda - opinia (1) Jedna z najlepszych Lekarzów Weterynarii. Pełen profesjonalizm. magda Paulina - opinia (1) Fantastyczne podejście do zwierzaka Paulina Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona uratowali mi psa bardzo ciezko chorego bylam pewna... Katarzyna Laura Palmer - opinia (1) Podejmują się trudnych, skomplikowanych zadan i mają wielkie serce do kotów.... Laura Palmer Bow Bow &Asia - opinia (1) Cały zespół pomocny i chętnie udziela informacji, fachowa obsługa i pomoc.... Bow Bow &Asia AM - opinia (1) Przez ostatnie kilka miesięcy byliśmy bardzo częstymi gośćmi w lecznicy i nie... AM Dariusz - opinia (3) Dr Dastin Głuszyk dwukrotnie pomógł nam podczas dyżuru nocnego. Ma bardzo... Dariusz Piotr - opinia (1) Perfekt pełny profesjonalizm i empatia Piotr Magdalena - opinia (1) Przyjazne miejsce dla kotów (osobna poczekalnia i dedykowany gabinet),... Magdalena Nieważne - opinia (2) Na wstępie dziękujemy Pani Małgorzacie Banaś za zajęcie się naszym kotem... Nieważne Alicja - opinia (1) cudowny doktor Dolittle ratował moje papużki i pieska również jak był chory Alicja Anna - opinia (2) Nie polecam !!! Błędne diagnozy są wyrokiem dla zwierząt. Anna Rebus - opinia (1) Bardzo polecam Panią dr Agnieszkę, która oprócz tego, że jest świetna w tym... Rebus Barbara - opinia (2) Nie oceniam narazie całej gamy usług, bo to pierwsza wizyta. Negatywnie... Barbara