Agnieszka - opinia (1) Nie bardzo rozumiem, jak przychodnia w której nawet USG na miejscu od ręki... Agnieszka Maria Grzenia - opinia (1) Chodzę do lekarza z moim psem, jestem zadowolona z profesjonalizmu... Maria Grzenia Jan - opinia (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt. Bardzo dobry lekarz. Weterynarz z... Jan
Monika - opinia (1) Fachowcy z indywidualnym podejściem do pacjenta Monika Em - opinia (1) Najlepsi specjaliści z powołaniem i nie zdzierają przy dłuższym leczeniu. Em Paulina - opinia (1) Bardzo dobre podejście lekarzy do pupili. Dr. Bandura rewelacyjny... Paulina Krystian - opinia (1) Obsługa co prawda miła ale podczas leczenia pieska na babeszje przyjmował... Krystian Mateusz - opinia (1) Fantastyczna opieka weterynaryjna Mateusz Gosia - opinia (1) Cudowni lekarze i fenomenalne podejście do zwierzątek ️ dziękuję!!! Gosia Bella - opinia (1) Widać zaangażowanie w pomocy zwierzakowi od pierwszej wizyty. Bardzo miłe... Bella Cziko - opinia (1) Od lat tylko tam :) Bardzo miła obsługa, Pani Marta wspaniały weterynarz. Od... Cziko Nelly - opinia (1) Najlepsza klinika dla zwierząt. Lekarze wykonują swoją pracę z wielką pasją.... Nelly Iwona - opinia (1) Sprawdzona i naprawdę godna polecenia przychodnia Iwona Paulina - opinia (1) Najlepsza opieka weterynaryjna na jaką można trafić! Paulina Wojtek - opinia (1) Pan Włodek wyjątkowo sympatyczny człowiek. Od lat zajmuje się moim kotem. Mam... Wojtek Luk - opinia (1) Wspaniali lekarze mojemu Tajsonkowi zawsze szybko i sprawnie pomagają Luk Krystyna - opinia (1) Po raz kolejny nasza kicia była operowana. Jesteśmy w trakcie leczenia i tak... Krystyna Magda Chlasta-Treder - opinia (1) Najlepszy weterynarz!!! Wspaniały mądry człowiek. Magda Chlasta-Treder Paula - opinia (1) Chodzę tam od 10 lat z każdym zwiezakiem. Polecam z całego serca! Paula Monika - opinia (1) Ceny przystępne i diagnoza zawsze 100% polecam :) Monika