Basia - opinia (1) Bardzo polecam, korzystam z tego gabinetu od wielu lat Basia Magda - opinia (1) Serdecznie polecam! Bardzo dziękuję Panu Przemysławowi za opiekę nad moimi... Magda Kris - opinia (1) Super miła pani Ada pełna miłości i kompetencji. polecam. Kris
Cika :) - opinia (1) Wszystko perfekcyjne , podejście do zwierzaków i właścicieli super !... Cika :) Marcin - opinia (1) Rewelacyjna przychodnia. To jedyne miejsce, gdzie obsługa jest na tyle... Marcin Rudy i Klara - opinia (1) Od lat moje koty są pod opieką tej przychodni. Kompetentni, cudowni ludzie. Rudy i Klara Tosiek - opinia (1) Wszysktotko super. Tą przychodnię polecam każdemu kto ma kłopoty zdrowotne ze... Tosiek Monika Wróbel - opinia (1) Najlepsza Szpital Weterynaryjny w Trójmieście Monika Wróbel Marcin - opinia (1) Jesteśmy wdzięczni za troskliwą i profesjonalną opiekę nad naszym Ogarem... Marcin Monika - opinia (1) Najlepsi w okolicy. Każdy trudniejszy przypadek, z którym przyszłam, był... Monika dsk - opinia (1) Wspaniały lekarz weterynarii. Doskonałe podejście do pacjentów i opiekunów.... dsk Maciej Bukowski - opinia (1) Wspaniały człowiek i fachowiec z Pani Doktor. Maciej Bukowski plpo - opinia (1) najlepsi weterynarze,tanio,i wmiare szybko plpo katarzyna - opinia (1) Najlepsza Pani Doktor od psich molosów. Chyba większość właścicieli mopsów,... katarzyna ANIA - opinia (1) dr Karolina to najlepszy specjalista jakiego znam. Od lat leczy naszego kota... ANIA Danuta Brzoskowska - opinia (1) Cudowny zespół kompetentnych ludzi....Loki dziękuje za opiekę i... Danuta Brzoskowska AZ - opinia (1) Pozytywnie, sprawnie, nowoczesny sprzęt AZ Karol - opinia (1) Najlepsi, nie wiem czy w trójmieście bo tylko do nich chodzę z pupilami... Karol Halina - opinia (1) Wspaniali Specjaliści z pasją. Wielokrotnie pomogli moim czworonożnym... Halina Adam - opinia (1) Fachowo i w rozsądnej cenie. Na plus także lokalizacja. Adam