Dorota - opinia (2) Dziękujemy bardzo za pomoc Dropsik czuje się bardzo dobrze super obsługa i... Dorota zniesmaczony klient - opinia (6) W tym przybytku panuje nieład. Organizacja pracy jest fatalna, zapewne sukces... zniesmaczony klient Krzysztof - opinia (3) Nic dodać nic ująć. Genialna obsługa. Krzysztof
Kar - opinia (1) Nie mogę polecić tego miejsca. Miesiąc temu nasz kot miał wykonane echo serca... Kar jola - opinia (1) Chciałabym mieć takiego lekarza PK Pan Marcin to lekarz z sercem na dłoni ,... jola Ewa - opinia (1) Niepoważne podejście do swojej pracy Ewa Ewa - opinia (1) Gdy po 3 tygodniach ciężkiej, niezdiagnozowanej choroby psa trafiliśmy do... Ewa Barbara - opinia (1) zupelny brak zainteresowania klientem bez uzgodnionej wizyty a dodzwonic sie... Barbara Stała klientka - opinia (1) Ciepli i sumienni lekarze i lekarki, pełni poświęcenia i z profesjonalnym... Stała klientka Małgorzata Kryza - opinia (1) najcudowniejsi lekarze na świecie!!! Małgorzata Kryza Wojtek Lembryk - opinia (1) Super opieka, przyjazna obsługa i dużo zrozumienia dla czworonogów i ich... Wojtek Lembryk Aleksandra Krupińska - opinia (1) Doktor Aleksandra Bodakiewicz - wspaniały, ciepły specjalista, ze świetnym... Aleksandra Krupińska Agnieszka B. - opinia (1) Dziękuję serdecznie za najlepszą opiekę jaką dostają z Państwa strony moje... Agnieszka B. Maria, Pucek i Misia - opinia (1) Przychodnia ma jedną tylko wadę: czas oczekiwania. Cenię dr Martę Michalską i... Maria, Pucek i Misia Adam - opinia (1) W czasie całego procesu leczenia mojego pieska nie mam żadnych zastrzeżeń ,... Adam Skopana - opinia (2) Brak mi słów by opisać to co wczoraj przeżyłam, odebrano mi część życia,... Skopana Marzena - opinia (3) Dziękujemy za fachowa pomoc i okazane serce Albinowi piesek po wypadku . Marzena Piotr - opinia (1) Cudowne dziewczyny z genialnym podejściem do zwierząt i tych dużych i tych... Piotr Marta - opinia (3) Bardzo dziękujemy dr Joannie Pacule za usunięcie kamienia nazębnego i... Marta Aurora - opinia (1) Pani Ewa jest doskonałym weterynarzem, ma cudowne podejście do zwierząt.... Aurora