Aaa - opinia (1) Opiekują się naszymi zwierzakami od lat. Zawsze profesjonalnie. Aaa daga - opinia (1) Polecam,Podejście do zwierząt ,fachowa porada i ludzie ktorzy tam pracują z... daga Piotr Zieliński - opinia (1) Pan Słowikowski jest świetnym specjalistą i bardzo empatycznym człowiekiem.... Piotr Zieliński
Przemek - opinia (1) Profesjonalna klinika, wspaniali lekarze. Przemek Aneta - opinia (1) Uczęszczaliśmy z naszym psem do Lecznicy przez kilka miesięcy. Miał... Aneta Magda - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejscie i trafna diagnoza! Dziekuje bardzo za pokoc Magda Sylwia - opinia (1) Najlepsi specjaliści , pomocni, wiedza ich niezastąpiona, konkretni a przy... Sylwia Krystian Cz. - opinia (1) Super podejście do mojego pupila - maltańczyka! Szybka i trafna diagnoza,... Krystian Cz. Aga - opinia (1) Leczą skutecznie wszystkie moje psy gdy ja już tracę nadzieje. Są to... Aga Kuba - opinia (1) Regularne wizyty - profesjonalne podejście do psa i kota Kuba Joanna - opinia (3) Fachowa pomoc całą dobę. Kompleksowa pomoc Joanna Bonifacy i Luna - opinia (1) Do p. Weterynarz chodzę od momentu otwarcia przychodni. Przemiła,... Bonifacy i Luna Dorota - opinia (1) Najlepsza przychodnia weterynaryjna! Dorota Maciej - opinia (1) Profesjonalnie i wszystko tak jak trzeba! Doktor Zaleski jest fenomenalny.... Maciej Przemyslaw - opinia (1) Najlepszy weterynarz u jakiego byłem. Przemyslaw Łukasz - opinia (1) Korzystamy z usług już 2,5 roku i jesteśmy cały czas pelni podziwu dla... Łukasz Krzysztof - opinia (2) Ciężko jest mi o tym pisać , ale robię to ku przestrodze właścicieli zwierząt... Krzysztof Agnieszka - opinia (1) Nie bardzo rozumiem, jak przychodnia w której nawet USG na miejscu od ręki... Agnieszka Maria Grzenia - opinia (1) Chodzę do lekarza z moim psem, jestem zadowolona z profesjonalizmu... Maria Grzenia Jan - opinia (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt. Bardzo dobry lekarz. Weterynarz z... Jan