Ala - opinia (2) Pani Eliza jest najlepszą Doktorką Weterynarii jakąkolwiek poznałam! Zawsze... Ala Kot Ramzes - opinia (2) Przewspaniała opieka, świetnie wyposażony gabinet, pełen profesjonalizm i... Kot Ramzes Anna - opinia (2) Wspaniała dogtorka, zainteresowana, dociekliwa, kochajaca zwięrzeta,... Anna
Mieczysław - opinia (1) Profesjonalna i skuteczna pomoc dla zwierzaków. W nowej, nowoczesnej... Mieczysław Agnieszka - opinia (1) Fantastyczny zespół lekarzy mający wiedzę z rewelacyjnym podejściem do... Agnieszka Magda Lewiarz - opinia (1) Chodzimy do AlterVetu od 4-5lat z naszymi zwierzakami i mogę szczerze polecić... Magda Lewiarz Aga - opinia (1) Moja ulubiona przychodnia weterynaryjna, nie znalazłam lepszej w Trójmieście... Aga Malgorzata - opinia (1) Bardzo fachowa i szybka pomoc dla naszego 17 miesiecznego kundelka, u ktorego... Malgorzata Małgorzata Nowak - opinia (1) Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Super podejście lekarzy do... Małgorzata Nowak Bogusława Jaszczurowska - opinia (1) Nie polecam, drogo, mało profesjonalnie. Bogusława Jaszczurowska Stanisława - opinia (1) Wspaniała klinika. Przyjechaliśmy w niedziele z psem kwalifikującym się do... Stanisława Beata - opinia (1) Byłam raz, wizyta umówiona wcześniej,wywiad ortopedyczny i rtg. Pani w... Beata Bożena - opinia (1) Kompetentna, dobra opieka i kontakt skupiony na zwierzęciu. Nasz drugi już... Bożena Rafał - opinia (1) Miejsce przyjazne wszystkim czworonogom! Lekarze godni polecenia. Rafał Basia - opinia (1) Polecam bardzo miła i orofesjonalna obsługa:) Basia Elka - opinia (1) Wizyta kwiecień 2019. Moja 16 letnia psinka trafiła w fatalnym stanie,... Elka Izabela - opinia (1) Serdecznie dziękujemy TKW za uratowanie naszego maltańczyka Stelvio,... Izabela Paulina - opinia (1) Sterylizacja pieska była dla mnie dużym stresem.. Niepotrzebnie ..:-) Figa... Paulina Ania M - opinia (1) Polecam gabinet. Miło i kompetentnie. Trafna diagnoza i udzielona pomoc... Ania M Właścicielka 5letniej kotki - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam. Moja kotka miała problemy z jedzeniem, po... Właścicielka 5letniej kotki