Dariusz - opinia (1) Pani Gólcz bardzo wnikliwie zajmuje się naszymi psami i pomogła w wielu... Dariusz Ania - opinia (1) Najlepsza pani weterynarz w okolicy! Wszystkie wizyty przebiegają w bardzo... Ania Angelika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, serdecznie polecam :) Angelika
Kevin - opinia (1) Super, piesek o Imieniu szczepi tez bardzo zadowolony Kevin Dawid - opinia (1) Super profesjonalna obsługa! Piesek zadowolony , mega podejście do zwierząt :) Dawid Jiro Rombines - opinia (1) During my vacation in Brzezno, Poland, my dog taurus start to be weak and... Jiro Rombines Agata - opinia (1) Kamila to najlepszy weterynarz jakiego spotkałam. Trzech weterynarzy miało... Agata Marcin - opinia (1) Pacjentką był suczka rasy jamnik. Profesjonalne podejście do psiaka przez... Marcin Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani dr Kamili za postawienie trafnej diagnozy i... Katarzyna Marek - opinia (1) Mimo natłoku zajęć (zdany egzamin państwowy) znalazła czas dla naszej kotki... Marek Raff - opinia (1) Nowoczesna przychodnia i weterynarz z super podejściem Raff Inka - opinia (1) Sterylizacja pieska odbyła się w bardzo przyjaznym środowisku i pod czujnym... Inka Zszokowana klientka - opinia (1) Jedna z Pań pracujących w rejestracji w rozmowie ze mną podniosła głos ..... Zszokowana klientka Kasia z Bajeczką - opinia (1) Przemiła Pani Weterynarz, dobre podejście do zwierząt- mój piesio w końcu... Kasia z Bajeczką Weronika - opinia (2) W dniu 31.07.2022 byliśmy w TKW na wizycie z kotką. Przyjęła nas Pani Sylwia... Weronika Nodi Pitbull - opinia (2) Pełen profesjonalizm, konkretna i rzeczowa Pani, a przede wszystkim widać że... Nodi Pitbull Ala - opinia (2) Pani Eliza jest najlepszą Doktorką Weterynarii jakąkolwiek poznałam! Zawsze... Ala Kot Ramzes - opinia (2) Przewspaniała opieka, świetnie wyposażony gabinet, pełen profesjonalizm i... Kot Ramzes Anna - opinia (2) Wspaniała dogtorka, zainteresowana, dociekliwa, kochajaca zwięrzeta,... Anna Mieczysław - opinia (1) Profesjonalna i skuteczna pomoc dla zwierzaków. W nowej, nowoczesnej... Mieczysław