marta - opinia (1) Polecam. Kompetentnie i z empatią. Świetny chirurg. marta Krystyna z Farka - opinia (1) Bardzo miłe panie weterynarz.Chodze z moja Farką od paru lat.Za każdym razem... Krystyna z Farka Robert i Grzyb - opinia (1) Wspaniale miejsce, bardzo cenimy z psem grzybem Robert i Grzyb
Madurufakuru - opinia (1) Zawsze można liczyć na fachową pomoc . Madurufakuru E - opinia (1) bardzo przyjemna Pani Weterynarz. zawsze pomocna i znajdzie rozwiązanie.... E An - opinia (1) Najlepsi w Trójmieście. Zawsze chętni do pomocy. An Adrian - opinia (1) Cudowne podejście do pacjentów! Wspaniali ludzie i wielkie serca! Adrian Opiekun zwierzęcia - opinia (1) Weterynarze zawsze są profesjonalni niezależnie od problemu. Opiekun zwierzęcia Maryna Hammershmidt - opinia (1) Polecam. Tu zajmą się twoim pupilem profesjonalnie.Mój pies mówi, że to są... Maryna Hammershmidt Joanna - opinia (1) Są po prostu najlepsi, fachowa obsługa. Joanna Aaa - opinia (1) Opiekują się naszymi zwierzakami od lat. Zawsze profesjonalnie. Aaa daga - opinia (1) Polecam,Podejście do zwierząt ,fachowa porada i ludzie ktorzy tam pracują z... daga Piotr Zieliński - opinia (1) Pan Słowikowski jest świetnym specjalistą i bardzo empatycznym człowiekiem.... Piotr Zieliński Przemek - opinia (1) Profesjonalna klinika, wspaniali lekarze. Przemek Aneta - opinia (1) Uczęszczaliśmy z naszym psem do Lecznicy przez kilka miesięcy. Miał... Aneta Magda - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejscie i trafna diagnoza! Dziekuje bardzo za pokoc Magda Sylwia - opinia (1) Najlepsi specjaliści , pomocni, wiedza ich niezastąpiona, konkretni a przy... Sylwia Krystian Cz. - opinia (1) Super podejście do mojego pupila - maltańczyka! Szybka i trafna diagnoza,... Krystian Cz. Aga - opinia (1) Leczą skutecznie wszystkie moje psy gdy ja już tracę nadzieje. Są to... Aga Kuba - opinia (1) Regularne wizyty - profesjonalne podejście do psa i kota Kuba