Zuzanna - opinia (1) W porządku do drobnych szczepień oraz zabiegów, mimo że nie udało się z moim... Zuzanna Technik - opinia (1) Jeżeli szukacie Państwo okulisty to polecam z całego serca :) Interna również... Technik Joanna - opinia (1) Bardzo polecam ten gabinet. Przemiła obsługa. Świetne podejście do naszego... Joanna
Elisabeth - opinia (1) Ich war einige Mal mit meinem Hund Fibi bei der Tierarztpraxis . Die... Elisabeth A - opinia (1) Bardzo polecam panie Agnieszkę i Urszulę, jestem stałym bywalcem przychodni i... A Aleksandra i Szara - opinia (1) Polecam z całego serca mojego i mojej Szarej . Pani Sara ma ogromną wiedzę i... Aleksandra i Szara Stanisława - opinia (1) Wszyscy weterynarze są bardzo profesjonalni i mają bardzo dużo empatii... Stanisława Katarzyna - opinia (1) Trafiłam do lecznicy zupełnym przypadkiem , okazało się to zrządzeniem losu... Katarzyna Klaudia - opinia (1) Ogromnie dziękuję Panu doktorowi za fachową opiekę nad moim jamniczkiem.... Klaudia Justyna - opinia (1) Gorąco polecam Dr Kiezę. Uratował życie naszemu kotu. Od mojego pierwszego... Justyna Elżbieta - opinia (2) W dniu 04.01.2021 przywieźliśmy kotkę do kliniki z objawami silnych wymiotów... Elżbieta Kasia - opinia (1) Lekarze profeska. Po wprowadzeniu Pani Recepcjonistki bardzo poprawiła się... Kasia DKC - opinia (1) Weterynarz, który zna się na zwierzętach. Fachowiec z poradami. DKC Zadowoleni wieloletni pacjenci - opinia (1) Najlepszy weterynarz jakiego znam. A przede wszystkim, weterynarz warty... Zadowoleni wieloletni pacjenci Marta - opinia (2) Expressowa pomoc. Po opisie stanu zdrowia psa odbyła się natychmiastowa... Marta Jolanta Głowacka - opinia (1) Profesjonalizm i empatia. Pomimo bardzo dużej kolejki , Pani Doktor po... Jolanta Głowacka Eliza - opinia (1) Fantastyczne i holistyczne podejcie do zwierząt. Pani weterynarz zajmuje się... Eliza Dorota - opinia (2) Korzystam z usług tego gabinetu od 11 lat, od kilku lat jesteśmy jego... Dorota Dagmara - opinia (1) Byliśmy z psem wykonać echo serca. Pies, który na poprzednim echo w innym... Dagmara JJ - opinia (1) Jedyny minus to kolejka... Ale to o czymś świadczy... Konkretny, rzeczowy...... JJ