Najlepszy (1) Znam doktora od kilku lat .Super lekarz i miłośnik zwierząt.Życzę nam ludzią... Agata Miśka (1) Prawdziwy weterynarz. Super specjalista. Polecam ale trzeba się uzbroić w... Gosia super (1) Super weterynarze. Ceny... Solaris Trollino 12M
Najlepsza klinika weterynaryjna w Gdańsku. (1) Nie znam lepszej kliniki weterynaryjnej. Z spokojnym sumieniem mogę polecić... Mateusz Polecam szczerze (1) Super lekarz, wyjątkowy :-) Basia Wspaniała klinika! (1) Uratowali moją sunię, którą w innym gabinecie niemal wykończono błędną... Marta super weterynarze (1) super fachowcy, bardzo fajni i kompetentni jesteśmy bardzo zadowolone z pracy... loona Nie polecam (1) Lekarka wykonujac usg krzyczala na i tak wystraszonego i przerazonego psiaka.... Ja Polecam :) (1) Po kilku wizytach w tej pięknej lecznicy, mogę z czystym sercem ją polecić.... Andrzej Niemila Pani recepjonistka (1) Arogancja, ignorancja, niekompetancja w rozwiazaniu problemu. Mam ogromny... Iwona Nie tanio Ale dobrze! (1) Polecam tkw jako szpital i klinike dla cięzszych przypadków z ktorymi... Wolf gorąco polecam (1) lekarz z sercem, wiedzą i intuicją. Wszystko, czego potrzeba, żeby być... Aga Jestem zadowolona! (1) Leczę mojego królika tylko tam. Altervet ciągle się rozwija, pracujące tam... M. Wszystko ok ale .. (1) Pan Paweł to fajny lekarz ale przyjmuje Pacjentów po 20/30 minut.... w... Monika Lamanie prawa?! (1) Przyszlam do tego gabinetu sprawdzic co sie dzieje z moim psem. Od rana... Anna Najlepszy weterynarz w Trojmiescie (1) Nasz piesek trafil do przychodni w stanie krytycznym po zatruciu calego... Anna Świetni lekarze (1) Cudowni ludzie i super lekarze! Moje dwie suczki Kora i Zoja pozdrawiają... gosiek Dobry weterynarz (2) Korzystam z usług Animal Garden od początku jego istnienia w Kiełpinie Górnym... Grycan szczerze polecam (1) Naprawdę szczerze polecam gabinet dr.Filipowicza.Miła i profesjonalna obsługa... Jacek Zdecydowanie polecam pania Sujecką jako kardiologa (1) Warto wydać w tym gabinecie pieniądze na kompleksowe badanie serca... ewa