Profesjonaliści godni polecenia, dziękujemy! (1) Oprócz mnie i mojego męża Krzysztofa w skład naszego stada wchodzą trzy... Monika Kasprzak Bardzo polecam (1) Najlepsi lekarze (nie tylko weterynarii), z którymi w życiu miałem do... Tomek Weterynarz pierwsza klasa...! (1) Jeśli chodzi o diagnozy zawsze 100% ! Jestem pod wrażeniem również podejścia... Monika
Sterylizacja świnki (1) Mam dwie świnki morskie i od początku są pod opieką przemiłych Pań z... Anna super weterynarz (1) Serdecznie polecam lecznicę dr.Dominika i dr. Aleksandra z pełnym... Beata piesio (1) Byłem 2 razy , bardzo miła pani widać że lubi zwierzaczki. Polecam bardzo sebcio Polecam z czystym sumieniem! (1) Doktor Pyrak-Szychowska - świetny weterynarz, mojego Królika zbadala bardzo... M. M POLECAM !!! (1) Fachowa i delikatna obsługa :) sam Pan Ulewicz - złoty człowiek, zdiagnozował... Paulina Dziękuję (1) W pierwszy dzień Świąt Wielkanocnych byłam z kotkiem. Dziękuję że mogłam tam... Ulla ludzie którym mogę zaufać (1) Moja psiunia była u 2 weterynarzy w innych lecznicach i o mały włos nie... Iwona Polecam (1) Najlepsza opieka w Trójmieście. Profesjonalizm, pasja i miłość do zwierząt MK pies z zaniedbanym pazurkiem (1) jestem zadowolony wreszcie ktos wzial sie za mojego psa zdecydowanie -juz sie... marasss Rewelacja! (1) Pan Mirek jest niesamowitym weterynarzem, specjalistą i dowcipnisiem! Usuwał... Agata Polecam (1) Pani Doktor ma świetne podejście do pacjentów, mój pies zawsze chętnie ją... Friko i Kasia Polecalam ale pogorszylo się (4) Od pewnego czasu mimo wieloletniego korzystania z pomocy kliniki mam mieszane... Mira Najlepsi w Gdańsku (1) Panie z Nordica Vet robią kawał dobrej roboty. Odkąd trafiłam tam z moimi... Milena Polecam (kastracja) (1) Bardzo rzeczowy i miły Pan. Rozwiał wszelkie niejasności pooperacyjne,... Filip Najlepsza!!! (1) Pani Sylwia to lekarz z powolania Agnieszka Najlepsza w Polsce klinika dla zwierząt (1) Takiego miejsca nam brakowalo .Tutaj zwierzatko jest traktowane godnie i... agnieszka Kot Ryszard :) (1) Trafiłam z polecenia :) nie żałuję, mój kot też nie ;P Karolina