Prawdziwa specjalistka (1) Weterynarz trochę gadatliwa, trzeba zarezerwować więcej czasu, ale nie do... Iza POLECAM!!! (1) Od początku chodzę czyli ok 2 lata,zawsze niedrogo i konkretnie,nie robią... Emilia Najwyższy poziom leczenia (1) Polecam gorąco Klinikę, osobą które chcą leczyć soje zwierzęta, rozumiejąc... Katarzyna
Cudotwórcy (1) Uratowali życie Agusi kiedy była malutka, a obecnie z pełnym zaangażowaniem... Ireneusz Moczyński POLECAM (1) Powiem krótko: jak najbardziej jestem za Tymi Państwami, którzy umieją zająć... klientka Najlepsza przychodnia weterynaryjna (1) Nie znam lepszej przychodni weterynaryjnej, zarówno Pan Ulewicz, jak i Pani... Isa kochani lekarze (1) zawsze pomoc zawsze dobroć lucyna Omijać jak NAJDALEJ!!! (2) Tragedia! Lekarze traktują olewczo pacjenta jakim jest pies. Byłem w czerwcu... Niezadowolony Nie polecam (2) Korzystaliśmy z usług na początku roku, leczyliśmy kotkę z powodu kociego... Damian Wspaniali lekarze! (1) Państwo Łukuć to prawdziwi lekarze z powołania. Profesjonalni, dociekliwi,... KaMa Zadowolona (1) Mój pies jest klientem Kliniki w zasadzie od początku jej istnienia. Trafił... Zadowolona Najlepszy weterynarz w 3-mieście (1) Super diagnoza, wyjątkowe podejście do pacjenta, ceny przystępne. Gorąco... M.O. polecam (1) Najlepsi weterynarze z sercem do zwierząt! Emilia Papużka uratowana! (1) Pan doktor 3 razy interweniował do naszej papużki falistej. Były to wizyty... Właścicielki papużki Nie polecam młodej pani doktor. (1) Przestrzegam przed młodą Panią doktor. Nie będę wdawać się w szczegóły. Jadwiga N. Najlepsi w Gdyni (1) Zdecydowanie najlepsza lecznica z której usług korzystałam (a było ich kilka... Przyczajony Fungus, ukryty Krab Wszystko na najwyższym poziomie (1) Polecam ten gabinet dla każdego gryzoniowegomaniaka! :) Specjalizacja z... Aruru Nie polecam (1) Mój kot stał się osowiały, osłabiony, miał gorączkę itp. Wybrałam się do... aGata Polecam !!! :) (1) Wszystkim , którzy szukają profesjonalnego gabinetu dla swojego pupila... Martyna Legomina POLECAM! (1) 3 moje koty leczą się w tej przychodni od kilku lat. Mają za sobą ciężkie... CatKas