Dobry weterynarz (1) Ceny przystepne. Bardzo fajne godziny przyjmowania zwierzecych pacjetow (od 9... Agnieszka świetna lecznica!! (1) Od nastu lat chodzimy ze zwierzakami tylko tutaj. Niezwykle kompetentni i... M kotek stivi uratowany przed śmiercią (1) Przyjechałam z kotkiem grubo po północy kotek jest chory na serduszko w domu... WERONIKA I KAMIL
Lekarz z powołania (1) Kolejna wizyta u Pana Doktora ... Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z... Lilianna Prowadzenie psa od szczeniaka (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Pani weterynarz nie raz wyratowała pieska z... Klaudia Jest OK - piątka z minusem (1) Przychodzę do Amicis od 7 lat z psem i nigdy nie było żadnego problemu. Pies... Kamil polecam! (1) Z czystym sercem polecam panią Agnieszkę,która wykonywała zabieg sterylizacji... Aga Uratował życie Ludwiczka (1) Z całego serca polecam lek. wet. Andrzeja Filipowicza. Doskonałe podejście do... Justyna & Paweł Profesjonalizm, Empatia, Powołanie (1) DR Benkowski i dr Hajdo opiekowali się naszym psem Basterem całe lata. Zawsze... Magda Łaniec Szczerze polecam! (1) Jakiś czas temu nasz psiak nagle poważnie zachorował. Bardzo nagle i bardzo... Michał Miki (1) Pełen profesjonalizm. Mimo tego że nie udalo sie uratować mojego ukochanego... Radek Zadowolona (1) Jak najbardziej polecam weterynarza. ada Stanowczo nie polecam!!!! (1) Właściciel - jak mniemam - kliniki wyjątkowo nieuprzejmy, z pretensjami, że... Pacjent troskliwa opieka nad chorym zwierzakiem (1) Bardzo fachowa i troskliwa opieka nad zwierzaczkiem, dziękujemy za pomoc w... Joanna Polecam (1) Korzystam z usług Amicis od początku istnienia przychodni i nigdy nie miałam... Kientka POLECAM (1) Najlepszy Szpital w całym Trójmieście! Moja chorowita Stonka otrzymała tam... Magda Zawiedziona (1) Byłam bardzo zadowolona z leczenia moich zwierzaków,lekarz z powołania tak... Tina i Dolar ok (1) profesjonaliści którzy kochają zwierzęta , polecam Tadeusz Życzliwi i profesjonalni (1) Pani doktor i Pan doktor mają bardzo dobre podejście do zwierzaczka są... Joanna Nie potrzeba komentarza. (1) ...supeer pod kazdym wzgledem...... Domi