Leczenie Blue B (1) Chodzę od 5 tygodni z królikiem holenderskim. Króliczka miała urojoną ciążę,... Sylwia Falinska nasz pies PIT (1) Profesjonalna obsługa i zaangażowanie, podejście z sercem do zwierzaka,... Kasia Baranowska Chanel moj pies (2) Od 3 Lat ktorzy steamy z us lug dr Jacka . Nasz basset jest zdrowy my... Ela Kwiatkowski
opieka i leczenie-Dr Hajdo jest najlepszym weterynarzem na swiecie!!! (1) Nie pamietam ile to juz lat ale z 10 napewno jak dr Hajdo leczyl moje... Julia z Witomina Brutus (2) Chcę bardzo podziekować lekarza z tego zakładu za pomoc mojemu psu bardzo... Bruyus Bardzo dobra diagnostyka. (1) Po wielu poszukiwaniach znalazłam weterynarza, który najpierw porządnie... Dorota Dziekuje za fachowa opieke i porady (1) Chociaz w ten sposob chce podziekowac za wieloletnia fachowa opieke, rowniez... Angelika z rodzina Bardzo negatywne podejście do klienta (1) Szanowni Państwo Miałem bardzo nieprzyjemną sytuację z koordynatorem... Klient Zdecydowanie polecam (1) 3 miesiące temu moja suczka przeszła poważny zabieg odtworzenia więzadła... Iwona Czuć pasję do leczenia i pomocy zwierzętom (1) Najbardziej sobie cenię u obydwu Panów Doktorów niebiznesowe podejście do... Agnieszka Polecam,dobry kardiolog (1) Chore serduszko lub podejrzenie-zdecydowanie polecam, lepiej zapłacić dużo i... ewka polecam (1) stanowczo zawsze będę polecać, prowadzi mojego kundelka od kiedy go wzięłam... Ksia profrsjonalny lekarz (1) Pan dr.Ziurkowski jest lekarzem z zamiłowania do zwierzat i tak do nich... M & M Drogo (3) Straszna drożyzna. Za wyciągnięcie małego kleszcza, pani policzyła sobie 20... Anna Wydane pieniądze i brak diagnozy (3) Mój piesek kulał i wybrałam się do tej lecznicy, czytając wcześniej opinie na... Ewa OCENA DOTYCZY p. SEBASTIANA DOMAŃSKIEGO (3) p. Sebastian Domański odbiega poziomem od pozostałego personelu lekarskiego.... Iwona Znakomity lekarz (1) Chapeau Bas Panie Piotrze, za to jakim jest Pan lekarzem dla Naszych pupili,... JUSZKOWO Weterynarz o ogromnym sercu (1) Cudowny człowiek.. Ciepła, przyjacielska i z ogromnym serduszkiem. Brak nam... Szczęśliwa rodzina Wielkie serce dla zwierząt (1) Wszystkim właścicielom zwierząt polecam Altervet, Panie doktor mają olbrzymią... Kasia Dziekuję za przywrócenie do zdrowia Boryska (1) Jakiś czas temu mój buldożek francuski Borys zachorował na zwyrodnienie... Justyna