Leczenie psa (1) Weterynarzy których ze świecą szukać naprawdę ja bardzo polecam wszystkim... Ania i Bunia bardzo drodzy (2) plusy - płatność kartą, bardzo miłe Panie minusy - bardzo drogo - za zwykły... Klient z małym problemem najlepsi lekarze pod słońcem!!! (1) leczę w tej Przychodni swoją drugą sunię i szczerze powiem, tak oddanych... Kasia
leczenie kota (1) Po wizytach u wielu weterynarzy, trafiłam z polecenia do kliniki. Pan doktor... Ola Niesamowici lekarze (1) Lekarze o wielkim sercu i ogromnej empatii, cierpliwi dla klientów... Agnieszka Bówka (1) Poprostu kocham właścicielkę Arkadii i jak P. doktor zwraca się do zwierząt.... Anisko Doktor Kamiński na szóstkę (1) Pan doktor przeprowadził sterylizacje mojej suczki perfekcyjnie. Życzyłabym... Aleksa ogólnie nie polecam (1) Lekarze niekompetentni, każdy ma inną definicję jednej choroby, źle... były klient Gorąca prośba o szczerość, o szacunek dla naszych zwierząt, nie piszcie nieprawdziwych komentarzy (6) Ludzie, błagam Was, nie wpisujcie fałszywych komentarzy, że niby super i... Mariusz T. Polecam i baaaaaaaaaaaardzo dziekuję za nieocenioną pomoc (2) Wiedza na najwyższym poziomie, Niebywałe serce, skuteczność leczenia,... Ela Profesjonalista, cudowny człowiek,cudowny lekarz (2) oddany swojej pracy, zwierzakom, profesjonalne podejście do pacjenta, klasa,... gosia Pola - opinia (1) Jest to zdecydowanie jedyne takie miejsce gdzie można swoje zwierzątko w... Pola Zdrowy PAKO (1) Naszą przygodę z kliniką zaczęliśmy dwa dni po przybyciu do domku PAKA... AJ dobra lecznica,dobrzy weci (1) Negatywne opinie biora się z tego,ze maja bardzo wielu pacjentów,siła... Wiktoria Dobry lekarz (1) P. Doktor z sercem i profesjonalnie zajmuje sie naszym zwierzem. Każdemu... Ewelina polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Gabinet czysty, nowoczesny i zadbany. Pani... aga Najlepszy lekarz na świecie (1) Najlepszy lekarz na świecie a miałam z wieloma do czynienia. Mam dwa psy i... Ola Najlepszy Gabinet Weterynaryjny w Trójmieście (1) Byłam u nie jednego weterynarza , mieszkam w Sopocie ale Sopot pod tym... R...O LEKARZ NA MEDAL :-) (1) Do Pani doktor trafiłam na kastracje mojego pieska z prostatą. Niesamowita... Iwona Polecamy :) (1) Nasza opinia o tej klinice może być tylko jedna wielki plus. Mamy pieska... Jola