polecam (1) Przemiła obsługa oraz super podejście do zwierząt :) Julia Kotka LADY (1) Chcielismy podziekować Pani wet. MAŁGORZACIE GAFKA za ratowanie naszej kotki... Mariusz Polecam ;) (1) Bardzo polecam tą przychodnię chyba pod wszelkimi względami. Fachowa obsługa,... Anna
Cudowny weterynarz z pasją i powołaniem :) (1) Nigdy nie trafiłam na równie dobrego, kompetentnego, a przede wszystkim... Ania S. Polecam! (1) Gorąco polecam przychodnię, szczególnie dr Popławskiego. Traktuje zwierzęta z... A. Polecam !!! (1) Polecam oczywiscie doswiadczonych wlascicieli kliniki, doktora Borcowskiego... N Podziękowanie (1) Składam serdeczne podziękowanie na ręce Pani Ordynator , która kieruje bardzo... Irena Żywicka Linka - opinia (1) Polecam te przychodnie każdemu właścicielowi domowego zwierzaka. Od tygodnia... Linka Wspaniały WET (1) Wspaniała kadra, przemiłe panie i pan praktykant, absolutnie fantastyczne... mk Lekarz z sercem! (1) Miałam do czynienia już z kilkoma weterynarzami przy okazji hodowania różnych... Jelka Polecam (1) Pani doktor ze świetnym podejściem do zwierzaków, i dobrym "nosem"... smolny Doktor Sebastian Domański, właściwy człowiek na właściwym miejscu. (1) W sobotę wieczorem przyjechałam z kotem do tej lecznicy, trafiłam do niej z... Joanna Syrek dzięki (1) Wdziecznosc moja nie ma granic dla Dr Zaleskiego kiedy po dwoch... olcia spoko (2) Byłam z kotkiem na szczepienie. Akurat był dr Mirek/ Mlody wet z fajnym... Werka Super, super, super! (1) Świetni lekarze z dużą wiedzą, zaangażowaniem, empatią! Dobrze wyposażony... Anna Pozytywne zaskoczenie (1) Z polecenia trafiłam do tego gabinetu, pomimo że miałam do czynienia nie z... Człowiek Dobry lekarz (1) Bardzo zaangażowany lekarz, oprócz świetnego podejścia do zwierząt jest... Filifionka szczerze polecam! (1) Zespół bardzo dobrych lekarzy. Czasem trzeba dłużej poczekać, ale zawsze... Rafał lekarz z powołania (1) Witam serdecznie - polecam z czystym sercem - wspaniały człowiek, zawsze... Iwona Najlepszy weterynarz w mieście (1) Zawsze miałam zwierzaki i nadal mam ich kilka, a co za tym idzie poznałam... T