Rewelacyjni lekarze (1) Wielokrotnie ratowali życie moim kotom ktoś mógłby powiedzieć to tylko "koty"... Wdzięczna "właścicielka" kotów Właścicielka... (1) Zgadzam się z opinią w/w że jeśli chodzi o błache sprawy to ok ,ale jak... Właścicielka Warto było jechać kawał drogi (1) Lepszej pomocy mój mops chyba nie mógł się spodziewać. Wcześniej nie... Marcin
Wspaniały lekarz (1) Pan Doktor Bartosz Czubek to wspaniały lekarz. Podchodzi z sercem do... Małgorzata K. Własciciel - opinia (1) polecam w 100% Własciciel NIE NIE NIE!!! (2) Pan Rafal napewno nie jest weterynarzem z powolania!... Zero empatii dla... nika Polecam (1) Doktor Bartek jest doświadczonym i kompetentnym lekarzem z bardzo dobrym... Natalia Chciałabym mieć takiego lekarza rodzinnego (1) Fantastyczni lekarze - p. Helena i p. Robert, zaangażowani, z dużą wiedzą,... Panikara kot (1) Dwa tygodnie temu mój 12- letni kot miał operację, ponieważ nie mógł się... Agnieszka Świetny zespół oprócz jednej osoby... (5) ...która psuje wizerunek całej lecznicy. Rewelacyjna lecznica za wyjątkiem... es Polecam! (1) Doskonała z wielkim doświadczeniem.Pomogła naszej suni.Dziękujemy i polecamy! Janina Profesjonaliści (1) Leczę tam mojego psiaka już kilka lat, wyszedł cało z bardzo poważnego... Wdzięczna ODRADZAM. (1) szczerze odradzam. pojechałam, bo miałam awaryjną sytuację, ale jestem pewna,... mar Bartosz - opinia (1) polecam, lekarze zawsze dostępni, miła obsługa, dobre ceny a przede wszystkim... Bartosz zadowolona klientka (1) Panie doktor są wspaniałymi osobami, widać,że wykonują swoją pracę z pasją.... Sara Brak kompetencji NIE POLECAM (1) Sama dobra atmosfera to jeszcze nie wszystko. Potrzebna jest jeszcze wiedza... Kotka wiewoj - opinia (1) Korzystamy z usług od ok 1 roku z naszą kicią. Zawsze profesjonalnie i... wiewoj Dokładny i kompetentny weterynarz (1) Pan Bartosz to konkretny, z dużą wiedzą i sympatyczny lekarz. Potrafi... Teresa S. Pełne zaangażowanie i profesionalizm, polecamy! (2) Placówka bardzo przyjazna, Pani weterynarz przemiła i zaangażowana w sprawę,... Ania G&K - opinia (1) Nasz króliczek dwukrotnie korzystał z pomocy w tej przychodni.. I dzięki... G&K