Dziekuje że jesteście! (1) Do gabinetu Canin i mojej ulubionej dr.Wiktorii dojeżdżam z Chwaszczyna a... Asia z Chwaszczyna Zuzanna - opinia (1) Mój kot od lat bezskutecznie miał leczone oczy. Po poszukiwaniach w... Zuzanna zdecydowanie nie polecam (2) W lecznicy dr Pikiela odbyła się sterylizacja mojej kotki. Byłam pewna, że... magdalena
Polecamy! (1) Pani Aleksandra - weterynarz - jest zdecydowanie godna polecenia. Obsługa... Studzińscy Wielkie podziękowania dla pana dr. Eryka Ratajskiego (1) Dziękujemy za fachową , długoletnią opiekę nad naszym psem ARNOLDEM , za... siostry Iwona i Ania BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam ten gabinet. Po wielu próbach stwierdziłam, że są to lekarze... Ana słabo (1) W przypadku, kiedy Twój zwierzak ma pchły śmiało polecam tę przychodnie. W... maxx Polecam ! (1) Jestem właścicielką trzech psów ,a dodatkowo co jakiś czas trafiają do mnie... Natasha Uwaga !!! (2) Jeśli chcesz stracić swojego pupila to dr Pikiel i jego drużyna chętnie ci... Jadwiga Monika - opinia (1) Polecam ten gabinet, ponieważ można wykonać tam wszystkie badania, jest miła... Monika Wszystko ok (1) Ceny jak wszedzie. Pani weterynarz bardzo miła dla pupilek :-). Super... Dora Pelen profesjonalizm (1) Do lek. Załęskiego pies trafił w stanie skrajnego wyczerpania po TYGODNIU... Lucy&Carla Lekarze tylko do szczepień (4) Co prawda wybrałem tą lcznicę z własnego wygodnictwa gdyż byla najbliżej,... zniesmaczony Kastracja psiaka-prosba o opinie (3) Witam, Poszukuje dobrego weterynarza do przeprowadzenia kastracji u psiaka,... Anna Nie polecam przy ciezkich przypadkach (1) Trafilam do p. Sobotki z polecenia i rowniez polecalam. Wszystko bylo ok przy... lhb Zdecydowanie polecam- profesjonalna i bardzo miła opieka. (1) Polecam przychodnię, na pewno jako pogotowie. Byliśmy z kotką przed północą.... Kasia W. Fachowość z sercem (1) Nie mam własnego zwierzaka, ale będąc tam kilka razy przy tak zwanej okazji,... Przypadkowa obserwatorka Polecam (1) Zachęcam do korzystania z usług przychodni. Może nie jest to najtańszy... Bogna Diagnoza bez badań (1) Mój pies parę miesięcy temu dostał diagnozę choroby serca postawioną przez... Karolna wspaniala lecznica (1) mój kot złamał miednicę z przemieszczeniem. Bardzo fachowo został przebadany... Przemysława