POLECAM (1) Od bardzo dawna ,moja sunia jest pacjentką Pana Piotra,człowiek o wielkim... Figa Profesjonalizm, wysoka kultura i zaangażowanie (1) Nigdzie do tej pory nie potraktowano nas w ten sposób. Wielkie brawa i... Agnieszka Polecam dr Ławeckiego (1) Podczas weekendu mój pies - lablador doznał urazu barku. Pan dr szczegółowo... monika
bardzo dobry gabinet (1) Panie z AlterVet sa godne polecenia, wspaniale zajely sie moim kotem i... Jarek polecam innym klientom i pupilom (1) Wiele razy korzystałam z usług Pana Doktora. Zawsze ma profesjonalne... Joanna Skromnie ale profesjonalnie (1) Jestem paranoiczką i o swoje zwierzęta dbam lepiej niż o siebie i mogę z... zadowolony klient Polecam innym (1) Bardzo dobra lecznica. Fachowi lekarze. W szczegolnosci lubie gdy trafię na... blondi Najmilszy zwierzyniec pod słońcem... (1) Witam serdecznie... Pani dr Iza Tomczak i dr Marcin Chojnowski oprócz... Iwona Stankiweicz Podziękowania dla Dr Artura Ławeckiego (1) Panie doktorze dopiero teraz po 5 tygodniach gdy mój kochany piesek Kacperek... Iwona Polecam Przychodnie (1) Polecam przychodnie "U weterynarza". Obsługa super, Pani doktor Dominika... Anna Stanowczo odradzam (2) Na wizycie brak dokładnego badania. W konsekwencji źle postawiona diagnoza... xyz PASJONACI Z ZAMIŁOWANIA I PROFESJONALIŚCI Z WYKSZTAŁCENIA (1) PASJONACI Z ZAMIŁOWANIA I PROFESJONALIŚCI Z WYKSZTAŁCENIA Od jakiegoś czasu... Zadowolona Skandalicznie zła diagnoza (2) Nie będę rozpisywać się na temat jakości obsługi bo to nie o to chodzi.... Anna Cudowny Lekarz (1) Nie sądziłam, że w dzisiejszych czasach są Tacy Lekarze. Profesjonalizm w... wdzięczna aszka - opinia (1) Przychodnia na medal dla wszystkich domowych pupili. Tam dokonano operacji... aszka ulewicz (1) bardzo polecam zarówno Pana Ulewicza jak i wspołpracującą z nim Panią, są... fred Podziękowania (1) Pan Doktor Filipowicz jest prawdziwym lekarzem z powołania. Naszym Kochanym... Magda Nieźle (1) Dziewczyny dobrze sobie radzą. Młode, zaangażowane, z wielkim sercem do... es Kociara - opinia (1) Zazdoszcze wszystkim, ktorzy mieszkaja niedaleko przychodni Kot i Pies! Ja... Kociara Super Doktor (1) Cudowny człowiek, który kocha zwierzęta, świetne podejście do zwierząt i ich... Marcin