Cudowny, empatyczny, mądry, zaangażowany. (1) Ąż się człowiek zastanawia czy jest prawdziwy. Ale jest więc powinno się z... Dorota Najlepszy weterynarz (1) Jest to najlepszy weterynarz jakiego spotkałam. Wszystko sprawnie, miła... Agnieszka rewelacja (1) Kocha zwierzęta to widać i słychać od razu. Poza tym, że jest profesjonalistą... mag
Pozytywnie zaskoczona (1) Z psem chodziłam już do 2 lecznic, nie miałam im nic do zarzucenia ale dr.... karolina joanna - opinia (1) Witam, Pan Wojciech opiekuje się moimi trzema psami od trzech lat. Co prawda... joanna polecam (1) Bardzo serdeczny personel, miła obsługa, jakość usług na najwyższym poziomie.... szini Dziękuję (1) Polecam serdecznie.Pan doktor jest super profesjonalny, nigdy nie leczy w... Kasia pożeracze gąbek (1) Polecam tę klinikę wszystkim, którzy posiadają wszystko jedzące... Magda i Roki warty zaufania (1) weterynarz warty zaufania, polecam, zawsze stawia sprawę jasno i nie owija w... aga Nie ma lepszego!!! (1) Najlepszy lekarz weterynarz Trójmiasta!!! Byłam u czterech innych i dopiero... Twister - York paraliż agamy (1) Pan doktor Hajdo jest boski. Uratował naszą ZYgmuntę. Nasza 3 letnia agamka... Ania Dr Kamiński (1) Profesjonalny i oddany swojej pracy z wielkim sercem dla zwierzaków i pełen... Ania Polecam w 100% (1) Wszystkie osoby pracujące w tej przychodni są niesamowicie profesjonalne, a... Beata M. Polecam (1) Gorąco polecam usługi Pani Ewy. Doceniam doświadczenie, rzeczowość oraz to,... Osik POLECAM (1) Jak najbardziej polecam tą lecznicę! Pan Wojciech przesympatyczny,... Lelewelek To nie Przychodnia - to Klinika m.zwierząt. (1) Jest to bardzo profesjonalna przychodnia z wysoko kwalifikowaną kadrą... Ryszard Takich to wszędzie potrzeba!!! (1) Takiego zaangażowania to ze świecą szukać. Kilka dni temu (16/10/13) moja... Kasia Bardzo polecam (1) Moja kotka była zdiagnozowana u innego lekarza ( znanego w trojmiescie )... Ela Znakomity zespół (1) Wielkie podziękowania i wyrazy uznania dla zespołu lekarskiego : dr... Ira jedyny Lekarz naszych Zwierzaczków.. (1) Od ponad 20 lat pani Małgorzata Soczówka zajmuje się naszymi Psami i Kotami,... joanna