Polecam dr Popławskiego (1) Trafiliśmy do dr Popławskiego jako do trzeciego weterynarza z naszym... :) labrador (1) Daje wysoką ocenę gdyz sprzet jest naprawde jeden z lepszych. Natomiast... bogumila weterynarz na 6! (1) Bardzo polecam! Na pierwszy rzut oka widać, że pan doktor jest prawdziwym... Ania
szczerze polecam (1) najlepszy! agix SZCZERZE POLECAM! (1) Trafiliśmy do lecznicy, kiedy z naszą sunią było juz na prawdę źle. Od razu... Ewelina Gorąco polecam! (1) Moje zwierzaki ( suczka i 3 koty) są pacjentami przychodni od ponad 6 lat. I... Farah POLECAM ! (1) swoje trzeba bylo odstać w kolejce ,ale warto było. Lecznei trwało długo, ale... checiax Gorąco polecam (1) Gorąco polecam przychodnię pani Gabrysi. Jesteśmy jej pacjentami juz parę lat... Rafał GITARA (1) Bardzo w porządku, obsługa mega miła i profesjonalna, ceny bardzo przystępne.... Kamil postawili prawidłową diagnozę mojemu kotu (2) Trafiłam do tego gabinetu, bo mój poprzedni weterynarz nie potrafił... aniciorek weterynarze z powołania (1) u mojej suczki błyskawicznie zdiagnozowano ropomacicze. mimo że był to... Dorota Jestem bardzo zadowolona i polecam innym Przychodnię na Obrońców (1) Postanowiłam napisać swoją opinię ponieważ wiem, że część osób sugeruje się... Agnieszka Szturgulewska Pan doktor uratował dwa razy naszego królika (1) Pan doktor uratował naszego królika, który dwa razy zachorował poważnie.... Sonia Wspaniały lekarz nie tylko dla psów i kotów (1) Weterynarz ma bardzo profesjonalne podejście do wszystkich zwierząt i ich... królinia Weterynarz do kastracji kocurka (1) Witam, niedługo czeka naszego kotka zabieg kastracji, w związku z tym mam... Lusia Nie polecam! (2) Pan doktor ewidentnie nastawiony na zyski i jak najwiekszy przemial klientow.... Aneta opieka nad chorą Majeczką (1) Z moją sunią trafiłam do doktora Nowaka w sobotę, 29.12. Wiedziałam już że... KATARZYNA Pozytywne pierwsze wrażenie (1) Kot przyjechał na premierowy przegląd: wyszedł odrobaczony, z obciętymi... M&M Tragedia!!! (1) Nie polecam. Wczoraj byłem tam z moim psiakiem.Od pewnego czasu ma... Łukasz DZIĘKUJĘ (1) Cudowni, wspaniali, ciepli Lekarze. Pełen profesjonalizm. Podarowali mi... Iza