od Kajtusia (1) Nie jadłem,bolało mnie strasznie.Mam raka śledziony.Ale dr.Eryk Ratajski dał... Kajtuś Bardzo polecam! (1) Z moim wiecznie zatwardzającym się kotem błąkałam się po różnych lecznicach w... Maja Z secem do kotów (1) Bardzo podoba mi się podejście państwa Łukuć do moich kotek, są nie tylko... ruth
POLECAM! (1) Jesteśmy bardzo zadowolone z Chrupką z profesjonalnej obsługi w tym... ja E. Szafran - opinia (1) Super sympatyczni lekarze z powołania. Widać jak kochają zwierzęta. Gorąco... E. Szafran Pan doktor Sobotka uratował mi psa (1) Pan Adam od razu zdiagnozował ropomacicze i następnego dnia (niedziela)... winters Profesjonalizm i miłość do zwierząt (1) Dr Sobotka jest the best! Wykonał zabieg usunięcia macicy u mojej 10-letniej... bet nigdy więcej (3) W środku tygodnia zaszczepiliśmy pieska (cały pakiet) w przychodni Cztery... ze złamanym sercem Polecam! (1) Przemiła i fachowa obsługa. Każdy pacjent traktowany indywidualnie. Pan... kejjs91 Liczą się pieniądze, a nie zdrowie zwierzaka.... (1) Dwie młode Panie na które ostatnio trafiałam wykazały się kompletnym brakiem... Ewa Justyna - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna za uratowanie życia mojej dożynce. Aspa trafiła do... Justyna słabo (2) kiepskie podejście do zwierząt niestety... do tego diagnistyka średnia...... klient Bardzo niegrzeczna obsługa telefoniczna. (2) Oferowałem zawiezienie lekarza z Elbląskiej na ul.Tarcice-około 1 km i... Sopocianin ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) A ja jestem zachwycona! Nie lubię wystawiać tego typu komentarzy, ale gdy... Julia Najlepsza przychodnia weterynaryjna (1) jestem klientka Pana doktora od lat. Jest to najlepszy weterynarz z jakim... olka plecam (1) Miałam okazję skorzystać z bezpłatnego czipowania mojego psa i była to moja... Ania Najwspanialsi weterynarze! (1) Tak cudownych, sympatycznych, fachowych weterynarzy w żadnej innej lecznicy... Joanna Dziękujemy (1) Jestem pełen wdzięczności dla lekarzy z kliniki zwierząt w Gdyni Redłowie.... Janusz leczenia ... (1) nie polecam,brak zaangazowania i prawidlowego podejscia: lek.zwierze. Barbara wspaniali ludzie ratujący zwierzaki..... (1) Mojego 13 letniego kota nie udało się uratować, ale wiem, że wszyscy robili... Elżbieta